σπιτική μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά συνταγή
- Διαφήμιση -

Αν κι εσύ έχεις κατεστραμμένα μαλλιά από τις βαφές ή και το πιστολάκι, έχουμε την λύση! Ψάξαμε και βρήκαμε μια σπιτική μάσκα που θα σε κάνει Ραπουνζέλ μέχρι το καλοκαίρι! Έχει φυσικά συστατικά και αν την κάνεις μια φορά κάθε 15 μέρες, σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά.

Ok, δεν έχουμε το χρόνο να φτιάχνουμε τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα σπιτικές μάσκες για τα μαλλιά και να καθόμαστε με τη μάσκα στο κεφάλι για μισή ώρα, αλλά τώρα που έτσι κι αλλιώς είμαστε σπίτι, τέρμα οι δικαιολογίες!

- Διαφήμιση -

Άλλωστε σίγουρα εμείς οι γυναίκες, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε μία φορά μισή ώρα μέσα στην εβδομάδα για να ασχοληθούμε με τη θεραπεία των μαλλιών μας. Τέρμα όμως τα λόγια και πάμε στο θέμα. Τι χρειαζόμαστε για την σπιτική μάσκα για κατεστραμμένα μαλλια;

Υλικά

  • 1 κρόκο αυγού
  • 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τον κρόκο αυγού όπως τη μαρέγγα και στη συνέχεια ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά μέσα σε μπολ. Ή μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα υλικά μαζί απευθείας στο μπλέντερ.

Απλώνουμε τη σπιτική μάσκα μαλλιών με αυγό σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Όταν η σπιτική μάσκα μαλλιών εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, τα θρεπτικά συστατικά της απορροφώνται καλύτερα από την τρίχα!

Δένουμε με μια πιάστρα τα μαλλιά μας και αφήνουμε τη μάσκα μαλλιών για 30 λεπτά.

Στο τέλος πλένουμε τα μαλλιά με μαλακό σαμπουάν.

Δες εδώ άλλη μια τέλεια μάσκα – Κάνει για όλες