- Διαφήμιση -

H Kylie Jenner δεν μένει στη δόξα του οικογενειακού reality show «Keeping up with the Kardashians» αλλά δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη μόδα και στην ομορφιά, ενώ το βασικό προϊόν που προωθεί είναι ο εαυτός της. Όπως και η αδελφή της Kim Kardashian, έχει πολύ μεγάλη επίδραση στον κόσμο της showbiz, με κάθε post της στα social media να γίνεται talk of the day!

Είναι νέα, στο επίκεντρο της δημοσιότητας και στη σκιά της αδελφής της. Όσο μεγαλώνει αποκτά το δικό της στυλ, την προσωπική της fashion ταυτότητα και πάντα μας εκπλήσσει με τις επιλογές της – άλλοτε ευχάριστα άλλοτε δυσάρεστα.

- Διαφήμιση -

THE YOUNG AND THE RESTLESS Αλλάζει συχνά χρώμα και μήκος στα μαλλιά της, βγάζοντας προς τα έξω περισσότερο τον girly χαρακτήρα της. Το sporty-casual στυλ μπορεί πολύ γρήγορα –ίσως και το ίδιο βράδυ– να γίνει εκκεντρικό με γούνες και animal patterns. Τονίζει τις καμπύλες της και είναι χαρακτηριστικό ότι στις selfies της χωρίς μακιγιάζ είναι επίσης όμορφη – κάποιες φορές ωραιότερη από ό,τι όταν βγαίνει έξω βαμμένη!