- Διαφήμιση -

H Katherine Ann Moss γεννήθηκε στο Croydon το 1974. Σε ηλικία 14 ετών και ενώ περίμενε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με τον πατέρα της, την ανακάλυψε η Sarah Doukas, ιδιοκτήτρια του πρακτορείου μοντέλων Storm. Σήμερα εξακολουθεί να είναι μία από τις πιο διάσημες fashion influencers, με πολύ ενεργή δράση στη βιομηχανία της μόδας, των media και των καλλυντικών.

Με τόσα εξώφυλλα στη «Vogue» και με δικό της πρακτορείο μοντέλων δεν μπορεί παρά να επηρεάζει άμεσα τον κόσμο της μόδας. Είναι το πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες, έχει σχεδιάσει δεκάδες συλλογές και έχει εντυπωσιάσει θρύλους της μόδας όπως τον φωτογράφο Patrick Demarchelier. Τι θέλουμε να πούμε; Κάνε ό,τι κάνει!

- Διαφήμιση -

FASHION EXPERT Φοράει ελάχιστο μακιγιάζ, μισεί τα sneakers και τα κολάν και λατρεύει τα φορέματα και το μαύρο. Συνεργάζεται με τη «Vogue» ως fashion editor και επιλέγει τα κορίτσια για το «Kate Moss Agency». Θεωρεί πως κάθε γυναίκα πρέπει πρώτα να νιώθει όμορφα μέσα της, αφού μόνο έτσι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε εμφάνιση. Θα το δοκιμάσεις;