- Διαφήμιση -

Το όνομά της είναι Χαβανέζικο και προέρχεται από τη λέξη «Kai» που σημαίνει θάλασσα. Η Kaia Gerber γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2001 και είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της μόδας αφού θα τη βρεις σε όλα τα fashion περιοδικά, sites, blogs του κόσμου. Αν δεν την ξέρεις ήδη και σου θυμίζει κάτι, τότε ναι, έχεις δίκιο, είναι η κόρη της Cindy Crawford ή αλλιώς το mini me της.

Τα γονίδια από τους γονείς της είναι αρκετά για να βγει ένα υπέροχο πλάσμα που μόλις στα 17 της έχει πλούσιο βιογραφικό με συνεργασίες όπως η Vogue, ο Marc Jacobs, οι Dolce & Gabbana. Όταν δεν είναι στην πασαρέλα ή σε κάποια φωτογράφιση τη βλέπουμε με μαγιό, comfy homewear, biker jackets, cropped tops και sneakers έχοντας δημιουργήσει το δικό της προσωπικό στυλ που και κοντά στην ηλικία της είναι και της χαρίζουν elegance.

- Διαφήμιση -

Model of the moment

Το στυλ της είναι πάντα cool και της βγαίνει αβίαστα να συνδυάζει το teenage style με sexy κομμάτια χωρίς όμως να δείχνει κοριτσάκι αλλά ούτε και γυναίκα. Ένας κορσές φορεμένος με sneakers, ένα σορτσάκι με τοπ με cut outs, cropped pants με γόβες είναι μερικοί από τους συνδυασμούς που προτιμάει και εμείς πάντα κρατάμε σημειώσεις.