- Διαφήμιση -

Είναι αυθεντική ξανθιά που αποχωρίστηκε το χρυσαφένιο χρώμα των μαλλιών της για να μη την συγκρίνουν με την αδελφή της, την εκρηκτική Gigi. Η Isabella Khair Hadid, που μόλις έκλεισε τα 21, διεκδίκησε -και κέρδισε- τον δικό της χώρο στον λαμπερό κόσμο της μόδας, υπογράφοντας συνεργασίες με την crème de la crème των Οίκων μόδας αλλά και των πιο διάσημων brands παγκοσμίως. 

H Bella έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο της μόδας και της showbiz. Το look της κινείται με την ίδια ευκολία ανάμεσα στο sexy και στο sporty, ενώ συχνά προτιμά και εκκεντρικές εμφανίσεις με έντονα χρώματα και φτερά αλλά και πολύ κοντά tops. Φυσικά διαθέτει το σώμα να φοράει ό,τι ακριβώς θέλει, κάνοντας μάλιστα και παρακινδυνευμένους συνδυασμούς που μόνο ένα top model μπορεί να τολμήσει.

- Διαφήμιση -

MA CHE BELLA

Η Bella μπορεί να βγει με πολύ casual look, σχεδόν άβαφη, με γυαλιά μυωπίας και αθλητικά και να είναι sexy. Όταν αποφασίζει, όμως, να κάνει αισθησιακή εμφάνιση, είτε στο κόκκινο χαλί είτε ανεβάζοντας selfie στο Instagram, τότε οι fans της… απλώς παραληρούν. Ήταν από τις πρώτες που μας έδειξε πώς να φοράμε lingerie με τα κοστούμια μας και να δείχνουμε chic.