ασημένια κοσμήματα για καλοκαίρι
- Διαφήμιση -

Κυριολεκτικά χαμός έχει γίνει στο εξωτερικό για τα συγκεκριμένα ασημένια κοσμήματα και όλες οι bloggers, τα φορούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Εμείς τα εντοπίσαμε, τα ξεχωρίσαμε και τα αγαπήσαμε τόσο, που δε μπορούμε να μην στα προτείνουμε.

Με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, στο πιο hot χρώμα της εποχής και με εντυπωσιακό design, τα κρεμαστά σκουλαρίκια Deepa Tia Drop Earrings θα στολίσουν το πρόσωπό σου χωρίς δυσκολία. Εσύ για να τα αναδείξεις, μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα ψηλό σινιόν και μην… ασχοληθείς παραπάνω!

- Διαφήμιση -

Μπορείς να τα φορέσεις με τα τζινάκια σου, με πιο κλασικά ντυσίματα ή ακόμα και στο γραφείο με ένα φοβερό φόρεμα. Θέλει βέβαια προσοχή, ώστε να αφήσεις το συγκεκριμένο ασημένιο κόσμημα να φανεί, για αυτό και μαζέψαμε κάποια γενικά tips σε ό,τι έχει να κάνει με τα ασημένια κοσμήματα.

Top tips για ασημένια κοσμήματα

Oι περισσότερες από εμάς έχουν ξεχάσει πλέον τα κοσμήματα και επιλέγουν να τα φορέσουν μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή κάποιες τα φοβούνται είτε επειδή τα θεωρούν υπερβολή.


Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος καθώς υπάρχουν πολλοί τύποι κοσμημάτων οι οποίοι είναι κατάλληλοι για κάθε ντύσιμο και περίσταση. Συνδυάστε λοιπόν και μην φοβάστε. Για μια πρωινή εμφάνιση μπορείτε να επιλέξετε για τον λαιμό μια πολύ λεπτή αλυσίδα που να συνοδεύεται από κάτι μικρό και διακριτικό όπως ένα διαμαντάκι ή κάτι παρόμοιο. Σε σκουλαρίκια μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάτι μικρό σε στιλ μπίλιας ή κάτι μεγαλύτερο αλλά απλό πάντα, αναλόγως με το στυλ ή το ντύσιμό σας.

Για απόγευμα ή βράδυ μπορείτε να διαλέξετε κάτι πιο έντονο ή κρεμαστό και αναλόγως με το μάκρος των σκουλαρικιών ή το μάκρος του μενταγιόν πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει μια ισορροπία έτσι ώστε το look να μην βγει έντονο και υπερβολικό. Εάν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο απλό μπορείτε να παραλείψετε είτε τα σκουλαρίκια είτε το μενταγιόν. Μη φοβάστε λοιπόν τα κοσμήματα καθώς μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να τα φορεθούν παντού. Παράλληλα η γοητεία και το ύφος που προσδίδουν σε κάθε εμφάνιση είναι αναμφισβήτητο.

ασημένια κοσμήματα πώς να τα βάλεις

Δείτε και αυτό: Hot trend στην μόδα το κόσμημα για το καλοκαίρι – Τολμάς να φορέσεις τα συγκεκριμένα;

Τα συγκεκριμένα κοσμήματα θα τα βρείτε στο anthropologie.com