- Διαφήμιση -

Ο καιρός ανοίγει, το καλοκαίρι πλησιάζει και πρέπει να προσέξεις σε ποιον… “υποψήφιο σύντροφο” θα πρέπει να γυρίσεις την πλάτη. Παραδέξου το! Πολλούς γνώρισες που – ίσως – να μην αποδείχθηκαν τόσο “κελεπούρια” όσο περίμενες ή σου περιέγραφαν οι φίλες σου.

Ποιοι είναι λοιπόν οι τρεις άντρες που μόλις τους “μυριστείς” πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια; Σίγουρα δεν θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού περί τίνος πρόκειται όμως μόλις γίνουν αντιληπτά τα “κουσούρια” φύγε νύχτα!

- Διαφήμιση -
1) Ο άντρας “μαμάκιας”.

Ο άντρας ο επιτυχημένος, ο μπρουτάλ, που θα πέσεις στην γοητεία του… ναι φίλη μου θα πέσεις… όμως όταν το πράγμα σοβαρέψει θα καταλάβεις ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην σχέση έχει η… μανούλα! Τις αγαπάμε τις μανούλες, αλλά όταν η “σχέση” με τον γιο τους, είναι ακόμη σε επίπεδο θηλασμού, τι κι αν αυτός κοντεύει τα 30, είναι παράξενο. Προσοχή! Δεν αναφέρομαι στους άντρες που έχουν αδυναμία στις μαμάδες τους… Όλοι έχουν! Μην μπερδευτείς! Αναφέρομαι σε αυτές τις κρυφές περιπτώσεις που ξέρουν και καλύπτονται πολύ καλά!

2) Ο άντρας ο “τσιγκούνης”.

Σίγουρα δεν θέλω να είσαι από αυτές που κάνουν μία σχέση με επιτυχημένο άντρα για να αποσπούν από αυτόν χρήματα. Όμως ο άνθρωπος που είναι τσιγκούνης στην τσέπη είναι και στα συναισθήματα, που λέει και η γιαγιά μου και αυτό ισχύει! Θα σου δώσω ένα τιπ για να τον αναγνωρίσεις. Ο άντρας ο τσιγκούνης ξοδεύει αρκετά λεφτά για τον εαυτό του, θα πάρει καλά παπούτσια, ρούχα κλπ… όταν όμως θα φτάσει η ώρα του φαγητού να πληρώσει ΚΑΙ το δικό του θα αρχίσει να μελαγχολεί και αναπολεί μέσα του το 50άρι που χάλασε ΚΑΙ για εσένα. Όχι αγαπημένη μου, έναν τέτοιο δεν τον θες… Κάτσε και πέρνα μόνη σου καλά!

3) Ο άντρας ο “φιλάργυρος” – φλύαρος!

Εκείνος που ίσως ζυγίζει το βάρος σου σε χρυσό. Είναι η περίπτωση του άντρα που το χρήμα το έχει Θεό του κι αν εσύ… δεν μπορείς να του το πολλαπλασιάσεις ή δεν έχεις το χρήμα που θα τον κάνει χαρούμενο, τότε μην περιμένεις σε καμία περίπτωση να μπεις στην καρδιά του! Ο άντρας που γνώμονας του είναι τα λεφτά, τα όνειρα, τα σχέδια, το μέλλον και όλη του η ζωή γυρνάει γύρω από αυτά. Όχι! Ο φιλάργυρος άντρας δεν είναι τσιγκούνης, αντιθέτως… Όμως αυτό το πάθος για το χρήμα, την δόξα και η εμμονή του να περιγράφει πόσο “κελεπούρι” είναι, πόσο τέλειος είναι, τι έχει καταφέρει και να σου αφήνει να υπονοηθεί, πόσο τυχερή πρέπει να νιώθεις που τον έχεις… κάπως θα σε κουράσει. Και όπως λένε… Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί… γι’αυτό κι αποχωρεί! Άστον να απολαμβάνει την πλαστική ευτυχία του και βγες εσύ να γνωρίσεις την αληθινή ευτυχία. Σίγουρα: Τα λεφτά ΚΑΝΟΥΝ την ευτυχία… αλλά όχι για πολύ!

Πηγή: www.youweekly.gr