- Διαφήμιση -

Η aldipa, εκτός από το ποιοτικό εσώρουχο και μαγιό, εξειδικεύεται σε υψηλών προδιαγραφών αθλητικά εσώρουχα, κατάλληλα για κάθε γυναίκα.

active_2

- Διαφήμιση -

Τα αθλητικά σουτιέν είναι ιδανικά για ΟΛΕΣ τις γυναίκες, που είναι δραστήριες και αναζητούν καθημερινά μια σωστή και ταυτόχρονα άνετη στήριξη κι εφαρμογή.

active_12

Η καθημερινή κίνηση, οι έντονες δραστηριότητες και ο αθλητισμός δημιουργούν μεγάλη πίεση στο στήθος. Για παράδειγμα, όταν τρέχουμε, το μπούστο μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω κατά 9 περίπου εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι για να καλύψουμε τρέχοντας μια απόσταση 1.000 μέτρων, το στήθος υφίσταται συνεχείς μετακινήσεις συνολικού μήκους 84 μέτρων!

active_3
Δυστυχώς, πολλές γυναίκες δεν το γνωρίζουν και μόνο το 15% φορούν σήμερα ένα σουτιέν ειδικά σχεδιασμένο για έντονες δραστηριότητες.

active_4
Ένα αθλητικό σουτιέν με υψηλό λειτουργικό σχεδιασμό στηρίζει αξιόπιστα, σχηματοποιεί και “αγκαλιάζει” το στήθος, έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται η κίνηση και τα άβολα τραβήγματα.

active_5

Μάλιστα, τα λειτουργικά αυτά χαρακτηριστικά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για στήθη μεγάλου μεγέθους. Η αθλητική επιστήμονας Dr Joanna Scurr από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακάλυψε ότι ένα αθλητικό σουτιέν αποτρέπει τα αναπηδήματα και κατ’ επέκταση τα τεντώματα του ευαίσθητου ιστού του μαστού κατά 74%, ενώ ένα κανονικό σουτιέν τα αντισταθμίζει μόνο κατά 38%.

active_6

Επειδή το στήθος αποτελείται από ιστό λίπους και όχι μυών, η σωματική άσκηση δεν μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε χαλαρότητα, ώστε να ανακτήσει το στήθος τη σταθερότητά του +-και να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Επομένως, για να αποφευχθεί πρόκληση βλάβης στον ιστό του μαστού, η χρήση ενός αθλητικού σουτιέν είναι απαραίτητη.

active_7

Επισκεφθείτε το aldipa.gr για να δείτε όλη τη συλλογή των αθλητικών εσωρούχων και να
ανακαλύψετε ότι η θηλυκότητα και η άνεση βρίσκονται σε όλα τα μεγέθη!

active_8

active_9

active_10

active_11