- Διαφήμιση -

Η αγάπη στην οθόνη και στα ρομαντικά βιβλία, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ένας άνδρας που αγαπά ειλικρινά μια γυναίκα, θα πρέπει πάντα να της προσφέρει πολλά λουλούδια, κοσμήματα και να κάνει τρελά πράγματα.

#8 Σε ακούει περισσότερο από όσο μιλάει
Η πλειοψηφία των ανδρών, δεν αρνείται να μιλήσει για τον εαυτό και τα επιτεύγματά του. Αλλά δεν δρα έτσι ένας ερωτευμένος άνδρας. Ακούει την αγαπημένη του πολύ προσεκτικά και θέτει ερωτήσεις, γιατί η αληθινή αγάπη υπονοεί ενδιαφέρον και ενσυναίσθηση, ακόμα κι αν μια συζήτηση δεν έχει βαθύ νόημα.

- Διαφήμιση -

Και αν ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται για τις υποθέσεις σου και αρνείται να σε ακούσει, αλλά μπορείς να συζητήσεις για αδιάφορα θέματα για ώρες, ήρθε η ώρα να σκεφτείς τη σχέση σου.

#7 Ενδιαφέρεται για τους φίλους και την οικογένειά σου
Ένας άνδρας που αγαπά, βάζει στην καρδιά του την οικογένεια και τους φίλους σοτ, επειδή είναι μέρος της ζωής σου. Μπορεί να μην του αρέσουν, αλλά δεν θα σου απαγορεύσει ποτέ να επικοινωνείτε μαζί τους. Θα είναι πάντα εκεί αν τον χρειαστείτε.

#6 Δεν σε αποκλείει ποτέ από μια συζήτηση ή μια διαφωνία
Πόσο συχνά παρατηρείτε καταστάσεις όπου οι γυναίκες αποκλείονται από μια διαμάχη: (Μην ανακατευτείς, μπορώ να το αντιμετωπίσω μόνος μου); Ένας άνδρας που αγαπά, δεν θα πει ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρεί την αγαπημένη του ως ίσο άνθρωπο και ποτέ δεν θα την προσβάλει αρνούμενος να την αφήσει να εκφράσει τη γνώμη της.

#5 Είναι πάντα περήφανος για την επιτυχία σου και μιλάει εύκολα στους άλλους για αυτή
Πολλοί άνδρες δυσανασχετούν όταν οι γυναίκες πετυχαίνουν τους στόχους τους σε διάφορους τομείς. Ειδικά αν οι ίδιοι δεν κατάφεραν να τους πετύχουν. Ένας ερωτευμένος άνδρας, αντιμετωπίζει την αγαπημένη του ως μέρος του εαυτού του και για αυτό είναι πάντα χαρούμενος με τις επιτυχίες της. Επιπλέον, δεν θα διστάσει να μιλήσει στους φίλους του για αυτό.

#4 Είναι ευγνώμων και πάντα σε ενθαρρύνει
Μια γυναίκα θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερη, σημαντική και απαραίτητη δίπλα σε έναν άνδρα που την αγαπάει. Αυτό συμβαίνει επειδή ακούει πάντα τις ευχαριστίες του, και έτσι καταλαβαίνει ότι η προσπάθειά της εκτιμάται. Ακόμη και μετά από χρόνια γάμου, ένας καλός σύζυγος δεν θα θεωρήσει τις πράξεις της συζύγου του ως δεδομένες.

#3 Κάνει παραχωρήσεις ακόμη κι αν δεν του τις ζητάς
Κάθε σχέση βασίζεται σε συμβιβασμούς: μερικές φορές πρέπει να παραιτηθούμε από κάτι ή ακόμα και να κάνουμε μια θυσία. Η διαφορά είναι ότι σε μια σχέση χωρίς αγάπη, συμβαίνει λόγω της πίεσης του ενός συντρόφου. Αλλά ένας άνδρας που αγαπά μια γυναίκα, είναι πάντα έτοιμος να κάνει παραχωρήσεις. Και είναι ευτυχής να το κάνει, αν αισθάνεται αμοιβαιότητα.

#2 Σέβεται και αποδέχεται τη γνώμη σου, ακόμη και αν διαφέρει από τη δική του
Η θέση του «Υπάρχουν 2 απόψεις: η δική μου και η λάθος!», δεν έχει να κάνει με την αγάπη. Ακόμα κι αν ένας άνθρωπος συνηθίσει να είναι πεισματάρης και δεν δέχεται τις απόψεις των άλλων, όλα αλλάζουν όταν συναντά μια γυναίκα που του αρέσει. Θα είναι έτοιμος να καταλάβει και να υιοθετήσει τη γνώμη της, ακόμη και αν διαφωνεί.

#1 Είσαι η προτεραιότητά του
Ένας άνδρας που αγαπά, θα σας έχει σε προτεραιότητα. Όχι μόνο επειδή του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σας, αλλά επειδή σας αντιμετωπίζει ως μέρος του κοινού σας μέλλοντος. Θα είστε πάντα στο μυαλό του και θα σκέφτεται και τα δικά σας συμφέροντα.

Πηγή: www.youweekly.gr