- Διαφήμιση -

Λάθος #1

DATE NIGHT Τα περισσότερα ζευγάρια όταν θέλουν να έρθουν πιο κοντά κανονίζουν να βγουν ραντεβού όπως έκαναν στην αρχή της σχέσης τους. Έτσι, έπειτα από ένα απολαυστικό γεύμα και καλό κρασί, η επιστροφή στο σπίτι συνεπάγεται παθιασμένο σεξ. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ελάχιστα ζευγάρια καταλήγουν να κάνουν σεξ, αφού τα περισσότερα θέλουν απλώς να κοιμηθούν. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Στείλε τα παιδιά στον παππού και στη γιαγιά και πέρασε το βράδυ με τον σύντροφό σου στο σπίτι. Πόσος καιρός έχεις περάσει από την τελευταία φορά που ασχολήθηκε πραγματικά ο ένας με τον άλλον; Αυτή είναι η στιγμή σας.

- Διαφήμιση -

Λάθος #2 

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, οι ρυθμοί έντονοι κι εσύ γυρίζεις στο σπίτι κάθε βράδυ εξουθενωμένη. Σίγουρα το σεξ δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές σου. Αν όμως περιμένεις να κάνεις σεξ όταν είσαι ξεκούραστη, τότε μάλλον θα περιμένεις πολύ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Οι παλιοί έλεγαν: «Τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Έτσι κι εσύ, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ, κάν’ το! Είμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει πολύ.

Λάθος #3 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ Πολλά ζευγάρια με τον καιρό υιοθετούν έναν συγκεκριμένο τρόπο που κάνουν σεξ. Είναι πιο εύκολο έτσι, αφού ξέρουν ποια στάση διεγείρει τον σύντροφό τους. Βέβαια, αυτή η τεχνική δεν είναι λάθος, αλλά υπάρχουν φορές που νιώθεις σαν να βλέπεις την ίδια ταινία σε επανάληψη. Καμία έκπληξη. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Μία φορά την εβδομάδα κάνε κάτι διαφορετικό. Επίλεξε μια νέα στάση ή άλλαξε την ώρα που κάνετε σεξ. Για παράδειγμα, αν συνήθως είστε βραδινοί τύποι, δοκιμάστε ένα… «γρήγορο» το πρωί πριν από το γραφείο. Με αυτό τον τρόπο η ερωτική επικοινωνία μεταξύ σας θα ζωντανέψει ξανά.

Λάθος #4 

ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ Στην καθημερινότητα βομβαρδίζεσαι διαρκώς από σκηνές σεξ. Ακόμα και το νέο επεισόδιο του «Game of Thrones» σου προσφέρει πλούσιο υλικό. Όλες αυτές οι εικόνες αυξάνουν, έστω και υποσυνείδητα, την πίεση που μπορεί να νιώθεις. Στο σινεμά όλα είναι τέλεια. Στην αληθινή ζωή, όμως, το σεξ μπορεί να έχει αμήχανες στιγμές, που σε κάνουν να νιώθεις ευάλωτη. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Χαλάρωσε, δεν χρειάζεται να έχεις μεγάλες προσδοκίες. Ο σκοπός είναι να περάσεις καλά, να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και, φυσικά, να το απολαύσεις.

Λάθος #5

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ Πότε ήταν η τελευταία φορά που συζήτησες με τον σύντροφό σου κάτι άλλο πέρα από τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, όπως π.χ. το φαγητό, ποιος από τους δύο θα πάρει το παιδί από τα Αγγλικά κ.λπ.; Μια ουσιαστική σχέση βασίζεται στο αληθινό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον κάθε μέρα, κάθε στιγμή. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Προτού ξαπλώσεις για ύπνο, αφιερώσε 30 λεπτά στον σύντροφό σου. Απενεργοποιήστε και οι δύο τα κινητά και τα tablets, αγκαλιαστείτε και συζητήστε πώς ήταν η ημέρα σας

Λάθος #6

ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ Τα προβλήματα της κρεβατοκάμαρας τις περισσότερες φορές οφείλονται στο γεγονός ότι το ζευγάρι δεν μιλάει ποτέ για το σεξ. Δεν ξέρει ο ένας τις σκέψεις, τις επιθυμίες ή τις ανάγκες του άλλου. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ: Ο σύντροφός σου δεν είναι μέντιουμ και δεν μπορεί να διαβάσει τη σκέψη σου. Αν θέλεις να κάνετε συχνότερα σεξ, απλά πες του το. Αν δυσκολεύεσαι να φτάσεις σε οργασμό μην ντρέπεσαι να το συζητήσεις. Ο σκοπός είναι να λύνονται τα προβλήματα, όχι να δημιουργούνται κι άλλα!