- Διαφήμιση -

Δεν ονομάζεται τυχαία παριζιάνικο στυλ, αφού το Παρίσι μεταξύ των άλλων φημίζεται από για τις κολόνιες και για το street style.

Οι πτυχές του γαλλικού στυλ δεν περιορίζονται μόνο στα trends της εκάστοτε σεζον- Είναι αβίαστο, διακριτικό και φινετσάτο. Διαβάστε παρακάτω…

- Διαφήμιση -

Συγκεντρώσαμε τα tips για να κάνεις μοναδικες εμφανίσεις ή αλλιώς «Laide Jolie Laide».

«Πριν φύγετε από το σπίτι, κοιτάξτε στον καθρέφτη και βγάλτε ένα πράγμα από πάνω σας»

Η Coco Chanel, τα είπε όλα σε μία μόνο φράση. Απέφυγε τις υπερβολές στα αξεσουάρ και επέλεξε μέχρι δύο τη φορά για να τελειοποιήσεις το σύνολο σου. Η απλότητα είναι το μότο της μόδας στο Παρίσι.

Brands

Όσο πιο διακριτικά τόσο το καλύτερο! Είναι περιττό να φαίνεται το λογότυπο της εταιρίας. Το ύφασμα είναι αυτό που κάνει την διαφορά, όχι η μάρκα.

Όσο λιγότερο σέξι τόσο το καλύτερο

Το σοφιστικιέ στυλ είναι το επικρατέστερο. Η φαντασία είναι αυτή που κάνει μια εμφάνιση θηλυκή- Απέφυγε τα τοπ με παρτούς ώμους και τα πολύ κοντά φορέματα.

Αγαπημένο κομμάτι

Όλες οι γυναίκες στο Παρίσι έχουν ένα κομμάτι που φορούν ξανά και ξανά. Δεν πρόκειται για κάποια εμμονή, αλλά για το σήμα κατατεθέν της κάθε γυναίκας. Διάλεξε το αγαπημένο σου αξεσουάρ και κάντο αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε σου εμφάνιση.

Χαλαρή διάθεση

Τα στένα ρούχα δεν έχουν θέση εδώ. Επιλέγουν να συνδυάσουν ένα cigarette παντελόνι με ένα φαρδύ και χαλαρό τοπ ή πουλόβερ. Όσο αφορά τα φορέματα, αυτά είναι σε A γραμμές, γιατί πιστεύουν ότι η θηλυκότητα και οι καμπύλες διαγράφονται καλύτερα σε τέτοιου είδους γραμμές και υφάσματα.

Πηγή: www.youweekly.gr