- Διαφήμιση -

48 ώρες μετά την ερωτική πράξη τα σημάδια της ηδονής είναι ακόμα εμφανή πάνω σου.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΜΜΑ Η οξυτοκίνη εκκρίνεται σε μεγάλες ποσότητες κατά τη διάρκεια του σεξ και είναι η ορμόνη που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη. Τα μάτια σου θα λάμπουν και θα μαρτυρούν ότι κάποιος πέρασε καλά το προηγούμενο βράδυ!

- Διαφήμιση -

ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ Χρησιμοποίησες πολύ τα χειλάκια σου και αυτό φαίνεται! Η πίεση και το περισσότερο αίμα που κυκλοφορεί τα κάνει να δείχνουν πιο φουσκωμένα και πιο θελκτικά.

ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΓΟΥΛΑ Είτε κάνεις προκαταρκτικά είτε αλλάζεις στάσεις στο σεξ, οι παλμοί της καρδιάς ανεβαίνουν, όπως όταν κάνεις γυμναστική. Έτσι κοκκινίζουν τα μάγουλά σου και την επόμενη μέρα δεν χρειάζεσαι πολύ ρουζ!

ΖΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΘΗ Τα παιχνίδια στο κρεβάτι κάνουν τις ρώγες σου πιο μυτερές, ενώ τις ανορθώνουν αρκετά. Το στήθος σου μοιάζει πιο στητό και πρήζεται ελαφρώς. Έτσι δείχνει μεγαλύτερο και η στάση του σώματός σου γίνεται ακόμα καλύτερη.

ΥΓΡΟ ΔΕΡΜΑ Ο οργανισμός σου εκκρίνει ενδορφίνες όταν κάνεις σεξ που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα του προσώπου σου. Παράλληλα παράγονται περισσότερα οιστρογόνα, κάτι που ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Άσε που οι ρυτίδες σου φαίνονται λιγότερο!