- Διαφήμιση -

Μην αναρωτιέσαι πώς θα γίνεις πιο ελκυστική στα μάτια του! Υπάρχουν –με επιστημονικές αποδείξεις– 4 συγκεκριμένα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και να γοητεύσεις ακόμα περισσότερο τον αγαπημένο σου. Απλώς άνοιξε την ντουλάπα σου και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει για να τον κάνεις να γυρίσει… δύο φορές το κεφάλι προς το μέρος σου.

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

- Διαφήμιση -

ΚOΚΚΙΝΑ ΡOYΧΑ Δεν είναι τυχαία το χρώμα του πάθους, ενώ έχει αφροδισιακές ιδιότητες και επιδρά στο υποσυνείδητο των αντρών. «Χωρίς να το καταλαβαίνουν τους παρακινεί να κάνουν σχέση με μια γυναίκα που βλέπουν ντυμένη στα κόκκινα. Νιώθουν μεγαλύτερη σεξουαλική έλξη», αποφάνθηκαν οι ερευνητές σε άρθρο τους στο «Journal of Personality and Social Psychology». Ακόμα το σκέφτεσαι;

COLD SHOULDER Αυτό κι αν είναι είδηση! «Οι άντρες δεν κοιτάζουν ούτε στήθος ούτε πόδια… Βρίσκουν ελκυστικούς τους γυμνούς ώμους και τα χέρια μιας γυναίκας», καταλήγει έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας. Φέτος, λοιπόν, είναι η χρονιά σου, αφού ο «ένας ώμος γυμνός» είναι το απόλυτο winter trend. Αν πάλι προτιμάς το… εντελώς γυμνό, επένδυσε σε στράπλες κομμάτια.

ΒODYCON Το «κολλητό» φόρεμα κάνει πάντα καλά τη δουλειά του! Και οι ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία το επιβεβαιώνουν: «Οι άντρες προτιμούν τη σιλουέτα “κλεψύδρα”, με στενότερη μέση και μεγαλύτερους γοφούς». Επίλεξε, λοιπόν, ένα στενό midi ή maxi με σκίσιμο στο πλάι και το chic&sexy θα σε ακολουθεί σε κάθε σου βήμα.

ΨΗΛOΤΑΚOYΝΑ Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ψηλά τακούνια αυξάνουν τη γοητεία μιας γυναίκας, ενώ φορώντας τα έχεις σίγουρα μεγαλύτερη πιθανότητα να σε πλησιάσουν. «Συνδέονται με τη σεξουαλικότητα πολύ περισσότερο από τα φυσικά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας», αναφέρει γαλλική έρευνα που δημοσιεύθηκε στο «Archives of Sexual Behavior» από τον ψυχολόγο του Πανεπιστημίου de Bretagne-Sud, Δρ Nicolas Guéguen. Θέλεις άλλη απόδειξη για να (ξανά) ερωτευτείς τα ψηλοτάκουνα;