- Διαφήμιση -

Το να μιλάς συνεχώς στους φίλους σου για το πόσο καταπληκτικό σεξ κάνεις με το αγόρι σου και πόσο περιποιητικός είναι μαζί σου δεν είναι πολύ καλή ιδέα. Ίσως επειδή θα φέρει λίγη αρνητική ενέργεια στη σχέση σου αν σκεφτείς ότι δεν περνάνε όλοι τόσο καλά όσο εσύ στην προσωπική τους ζωή. Δες πώς να κρατάς τις ισορροπίες και να μοιράζεσαι μόνο τα βασικά με τις φίλες σου.

1 Δείξε συμπόνοια χωρίς να κάνεις συγκρίσεις. Αν μια φίλη σου παραπονιέται για τη σχέση της, δείξε κατανόηση χωρίς όμως να πεις ότι ο δικός σου φίλος είναι καλύτερος και τα πράγματα μεταξύ σας είναι πάντα τέλεια.

- Διαφήμιση -

2 Κράτα τα στατιστικά για τον εαυτό σου. Αν ακούσεις ότι ένα ζευγάρι κάνει σπάνια σεξ μην βιαστείς να πεις ότι είναι ελάχιστο μπροστά στις 5-6 φορές τη βδομάδα που το κάνεις εσύ. Δεν είναι κάτι που πρέπει να περηφανεύεσαι γιατί είναι ένας ευαίσθητος τομέας που μπορεί να πληγώσει την φίλη σου. Κράτα τα νούμερα για σένα και απλά άκουσε τη φίλη σου.

3 Πέρνα χρόνο μαζί με ευτυχισμένα ζευγάρια. Η αγάπη των άλλων ζευγαριών είναι κολλητική. Σκέψου να κάνεις εσύ και ο φίλος σου παρέα με ένα ζευγάρι που συνεχώς μαλώνει και μιλάει άσχημα ο ένας στον άλλον. Θα σας δημιουργήσει ένταση χωρίς να το θέλετε ενώ αν βγαίνετε με κάποιους που αγαπιούνται και έχουν μια ειλικρινή σχέση θα πάρετε κι εσείς παράδειγμα από αυτούς.