ξηρό σαμπουάν τι είναι πως χρησιμοποιείται
- Διαφήμιση -

Το ξηρό σαμπουάν είναι πλέον το beauty must-have που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου, τι είναι όμως και πως χρησιμοποιείται;

Το ξηρό σαμπουάν είναι ένα μοναδικό προϊόν που με λίγες μόνο κινήσεις θα σου χαρίσει αναζωογόνηση χωρίς λούσιμο, ενώ ακόμη θα δώσει σούπερ όγκο στη ρίζα. Είναι εύκολο στη χρήση-ψεκάζεται πάντα σε στεγνά μαλλιά- ενώ είναι και budget-friendly καθώς κοστίζει ελάχιστα και ενδείκνυται για πολλές χρήσεις.

- Διαφήμιση -

Διατίθεται συνήθως σε δύο μορφές: σπρέι και σκόνη με τις ίδιες ακριβώς ιδιότητες. Παρόλα αυτά το σπρέι θεωρείται από πολλούς πιο λειτουργικό, καθώς μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα που χρησιμοποιείς γεγονός που κάνει την εφαρμογή του ακόμη πιο εύκολη.

Τι είναι το ξηρό σαμπουάν και πως χρησιμοποιείται;

Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή σπρέι, το οποίο φρεσκάρει και αναζωογονεί το χτένισμά σου χωρίς να χρειαστεί να λουστείς. Μάλιστα εάν έχεις λιπαρά μαλλιά τότε το ξηρό σαμπουάν είναι η ιδανική λύση για να φρεσκάρεις το χτένισμά σου χωρίς λούσιμο.

Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις το καθημερινό λούσιμο και τα μαλλιά σου θα δείχνουν αναζωογονημένα γεμάτα ζωντάνια.

Εφάρμοσέ το σωστά

Ψέκασε προσεκτικά στις ρίζες των μαλλιών σου από απόσταση 30 περίπου εκατοστών.

Στη συνέχεια με τα δάκτυλά σου κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για να διανείμεις σωστά το προϊόν και να δώσεις ένα έξτρα όγκο. Εναλλακτικά μπορείς να χτενίσεις τα μαλλιά σου με μια πλατιά βούρτσα και είσαι έτοιμη!

Dry Shampo

Bonus tip

Στα καταστήματα καλλυντικών θα βρεις και αρκετά dry shampoo, τα οποία εκτός του ότι φρεσκάρουν το hair-look σου επιπλέον ενισχύουν το καστανό ή το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο εκτός από ένα αναζωογονημένο χτένισμα θα φρεσκάρεις και το χρώμα των μαλλιών σου.