- Διαφήμιση -

Στο πλαίσιο του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, του XINIS EDUCATION FESTIVAL, o Τομέας Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 17.30 στην Στοά του Βιβλίου, μια εσπερίδα αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας (10 Μαΐου) – με ελεύθερη είσοδο- και με θέμα: «Μητέρα και Παιδί- Ένας Δεσμός Ζωής» (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).

Στην εσπερίδα, που θα εστιάσει σε θέματα μητρότητας (μονογονεϊκής –φυσικής- θετής), συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές :

- Διαφήμιση -

Ο κ. Αύγουστος Κορτώ – Συγγραφέας

Ο κ. Στέλιος Αντωνιάδης – Καθηγητής Παιδίατρος, Καρδιολόγος Παίδων, Διευθυντής Παιδοκαρδιολογικού Τμήματος

Ο κ. Δημήτρης Βεζυράκης – Κοιν. λειτουργός, τέως Διοικητής Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής “Η Μητέρα”

Η κα Μερόπη Μιχαλέλη – Ψυχαναλύτρια-Ψυχοθεραπεύτρια

Η κα Έλλη Τριανταφύλλου – Δημοσιογράφος

Η κα Δέσποινα Καρανταγλή – Σπουδάστρια Παιδαγωγικών Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας

Για δήλωση συμμετοχής:

https://docs.google.com/forms/d/1jAtrJoAVWuzFd9Nw8GAzIEFQWj4SvfB9U7_qkQ8qLpQ/viewform

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, τα Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το MEDITERRANEAN COLLEGE παρέχουν δωρεάν περισσότερα από 140 σεμινάρια, εσπερίδες, ημερίδες πάνω σε πλήθος εκπαιδευτικών αντικειμένων, μεταξύ των οποίων: Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Υγεία, Επισιτισμός, Τουρισμός, Πληροφορική, Ομορφιά, κ.ά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες στα σεμινάρια και στις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!