Μαρία Μπεκατώρου ΑΝΤ1
- Διαφήμιση -

Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από μεγάλη αποχή από τα τηλεοπτικά πλατό, επέστρεψε στον ΑΝΤ1! Μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν χτες, με την ίδια και την παρέα της να είναι σε μεγάλα κέφια.

Σιγά σιγά οι τηλεοπτικοί σταθμοί επιστρέφουν στην κανονικότητα και η Μαρία Μπεκατώρου, πήγε ξανά στον ΑΝΤ1 ώστε να γυρίσει το επεισόδιο για το εορταστικό Still Standing. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου κλείνει φέτος 30 χρόνια στον αέρα.

- Διαφήμιση -

Οι φωτογραφίες με την Μαρία Μπεκατώρου ξανά στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε χτες να γυρίζει το εορταστικό επεισόδιο με όλα τα μέτρα ασφαλείας, έχοντας μαζί της μεταξύ άλλων τον Βαγγέλη Περρή και τον αγαπημένο «Τρελαντώνη» από το Καφέ της Χαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο θα προβληθεί στις 11.5!

Οι πρώτες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το Still Standing με την Μαρία Μπεκατώρου

Το “Still Standing” είναι η ελληνική εκδοχή του ισραηλινού παιχνιδιού γνώσεων “La’uf al HaMillion” και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τις σεζόν 2017 – 2018, 2018 – 2019 και 2019 – 2020. Παρουσιάστρια είναι η Μαρία Μπεκατώρου.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, ένας κεντρικός παίκτης προσπαθεί να κερδίσει δέκα παίκτες που βρίσκονται γύρω του. Ο κεντρικός παίκτης διαλέγει με ποιόν από τους παίκτες θέλει να μονομαχήσει. Όποιος παίκτης χάσει, ανοίγει η καταπακτή και πέφτει στο “κενό”. Και το παιχνίδι συνεχίζεται έτσι μέχρι ο κεντρικός παίχτης να χάσει ή να κερδίσει τους αντίπαλούς του και να κερδίσει 30.000 €. Ο κεντρικός παίκτης διαθέτει 3 πάσο τα οποία χρησιμοποιεί αν δεν ξέρει την απάντηση. Επίσης, κάθε παίκτης, εκτός από τον κεντρικό παίκτη, έχει ένα κέρμα μπροστά του. Αν κερδίσει τη μονομαχία ο κεντρικός παίκτης, κερδίζει αυτός τα χρήματα του κέρματος που βρίσκεται μπροστά από τον παίκτη με τον οποίο μονομαχεί, ενώ αν κερδίσει τη μονομαχία ο άλλος παίκτης, παίρνει τα χρήματα αυτός.

  • Στην 1η σεζόν(2017 – 2018), όταν ο κεντρικός παίκτης έχανε, έπαιρνε τη σειρά του ένας νέος παίκτης.
  • Στη 2η σεζόν όμως (2018 – 2019), όταν ο κεντρικός παίκτης έχανε, έπαιρνε τη σειρά του ο παίκτης ο οποίος τον κέρδιζε και παράλληλα κέρδιζε και τα χρήματα που είχε το κέρμα μπροστά του.
  • Επίσης, στη 2η σεζόν, εκτός από τις βασικές ερωτήσεις, προστέθηκαν και τρεις κατηγορίες ερωτήσεων: “Βρες τον στίχο”, “Εικόνες” και “Αναγραμματισμός”.

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Εκεί γεννήθηκε – Ανατροπή με το πλήρες βιογραφικό της