- Διαφήμιση -

Όλες οι νέες τάσεις επί-κεφαλής παίρνουν σάρκα και οστά στα έµπειρα χέρια του celebrity hair-stylist Ηλία Ζάρµπαλη, που τις µοιράζεται απλόχερα µαζί µας µέσα από τέσσερα ευφάνταστα χτενίσµατα που πρέπει να οπωσδήποτε να δοκιµάσεις!

Sleek & Chic

- Διαφήμιση -

«Δίνει µια ανάλαφρη κίνηση στα µαλλιά σου αφού παρότι είναι κατά βάση sleek διαθέτει µια ελαφριά κλίση προς τα µέσα. Ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, ανεξάρτητα από το σχήµα τους ενώ είναι ιδανικό για πλούσια µαλλιά µε όγκο», αναφέρει o hair-stylist Ηλίας Ζάρµπαλης.

How to

Πάρε µια στρογγυλή βούρτσα και µε τη βοήθεια ενός σεσουάρ γύρισε τούφα τούφα τα µαλλιά σου προς τα µέσα. Μόλις ολοκληρώσεις, κάνε µια χωρίστρα στο πλάι και φέρε τα όλα από τη µία πλευρά. Στη συνέχεια γύρισε πάλι όλα τα µαλλιά σου προς τα µέσα δηµιουργώντας µια µεγάλη κλίση και, τέλος, ψέκασε µε ένα σπρέι για δυνατό κράτηµα.

Pump up the volume!

«Είναι ένα νεανικό και συνάµα θηλυκό χτένισµα που ταιριάζει στις γυναίκες που έχουν πολύ µακριά µαλλιά γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Επίσης, αποτελεί µια εναλλακτική πρόταση εάν θέλεις να ξεχωρίσεις, ακόµα και αν φορέσεις το πιο απλό outfit», επισηµαίνει ο hair-stylist Ηλίας Ζάρµπαλης.

DSC_8457_1
Κάν’ το σωστά

Ψέκασε τις ρίζες των νωπών µαλλιών σου µε ένα ειδικό προϊόν και στη συνέχεια τοποθέτησε σε µικρές τούφες µεγάλα, στρογγυλά ρόλεϊ. Άφησέ τα να στεγνώσουν και µετά ξετύλιξέ τα προσεκτικά. Στη συνέχεια πάρε την κάθε τούφα και κρέπαρέ τη µε τα δάχτυλά σου µε φορά από κάτω προς τα πάνω. Μόλις ολοκληρώσεις, ψέκασε µε ένα σπρέι για δυνατό κράτηµα.

Wet σινιόν

«Μια εναλλακτική πρόταση! Η wet εκδοχή του σινιόν θα τονίσει τα χαρακτηριστικά σου, ενώ το πρόσωπό σου θα δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό. Διαφοροποιείται σηµαντικά από το κλασικό σινιόν γιατί είναι λιγότερο στυλιζαρισµένο και στηµένο!», λέει χαρακτηριστικά ο hair-stylist Ηλίας Ζάρµπαλης.

DSC_8529_1
Style it

Βρέξε καλά τα µαλλιά σου και εφάρµοσε γενναιόδωρη ποσότητα τζελ σε όλο το µήκος τους. Μόλις ολοκληρώσεις κάνε µια χωρίστρα στο πλάι και τύλιξε την αριστερή τούφα στρίβοντάς την προσεκτικά προς τα µέσα. Στη συνέχεια στερέωσέ την καλά στο πίσω µέρος του κεφαλιού µε µερικά τσιµπιδάκια και κάνε το ίδιο και µε το αριστερό τµήµα στερεώνοντάς το επίσης µε τσιµπιδάκια. Ψέκασε µε ένα σπρέι για πολύ δυνατό κράτηµα.

Επιµελώς ατηµέλητο

«Πρόκειται για ένα ανάλαφρο look, µε βασικό χαρακτηριστικό το ελαφρύ σπάσιµο, που αποτελεί µια από τις κυρίαρχες τάσεις του φετινού χειµώνα. Ξεφεύγει πολύ από τις στυλιζαρισµένες vagues που µέχρι σήµερα πρωταγωνιστούσαν γιατί είναι πιο ελεύθερο και αποδοµηµένο, τονίζοντας τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας» εξηγεί ο hair-stylist Ηλίας Ζάρµπαλης.

DSC_8397_1
Πώς να το υιοθετήσεις

Ψέκασε σε νωπά µαλλιά ένα προϊόν που θα σε βοηθήσει στο styling. Στη συνέχεια άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά και µε τη βοήθεια µιας πρέσας γύρισε τούφα τούφα τα µαλλιά σου. Μόλις ολοκληρώσεις, άνοιξέ τα µε τα δάχτυλά σου. Για φινίρισµα ψέκασε στις ρίζες µε ένα ειδικό προϊόν και ολοκλήρωσε µε ένα σπρέι για κράτηµα.