- Διαφήμιση -

∆ιώξε ό,τι βαραίνει το σώµα σου και απόβαλε τις περιττές τοξίνες, που προκαλούν δυσάρεστα φουσκώµατα, µέσα από µια σωστή και ισορροπηµένη διατροφή, την οποία θα ενισχύσεις µε ένα αποτοξινωτικό συµπλήρωµα, µαζί µε µερικές πολύτιµες συµβουλές.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

ΠΕΣ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΕ… φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε καθηµερινή βάση και φρόντισε να επιλέγεις τροφές ολικής άλεσης, αποφεύγοντας οτιδήποτε επεξεργασµένο. Επίσης, προσπάθησε να αυξήσεις την κατανάλωση σε νερό, χυµούς ή ακόµη και πράσινο τσάι, πίνοντας τουλάχιστον 6-7 ποτήρια την ηµέρα.

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ! Βάλε την άσκηση στην καθηµερινότητά σου. Ακόµη και ένα δεκάλεπτο συστηµατικής γυµναστικής –της επιλογής σου– την ηµέρα µπορεί να κάνει τη διαφορά στο σώµα σου. Με αυτόν τον τρόπο και θα κάψεις τις περιττές θερµίδες και θα αποβάλεις τις τοξίνες.

ΚΟΨΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ Οι τοξίνες εισέρχονται στον οργανισµό σου µέσα από τις επεξεργασµένες τροφές που, κατά κύριο λόγο, περιέχουν ζάχαρη. Έτσι, περιορίζοντας τις συγκεκριµένες τροφές θωρακίζεις τον οργανισµό σου. Σε ό,τι αφορά τη ζάχαρη, µπορείς να χρησιµοποιήσεις υποκατάστατά της, που θα σου δώσουν ακριβώς την ίδια γεύση, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνουν το σώµα σου.