κορονοϊός βίντεο έφηβη
- Διαφήμιση -

Αυτό που θα δείτε είναι ξεκάθαρα το πιο viral βίντεο για τον κορονοϊό! Σοκάρει έφηβη που κάνει το τεστ από το ρουθούνι και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η διαδικασία είναι σαν «μαχαιριά στον εγκέφαλο»!

Η Σέλμπι από την Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, πήγε σε ένα κέντρο εξέτασης και πόσταρε το βίντεο από την εμπειρία της στο TikTok. Από χτες μέχρι σήμερα, έχει εκατομμύρια προβολές και το έχει δει κυριολεκτικά όλος ο πλανήτης!

- Διαφήμιση -

Μια νοσοκόμα πλησιάζει στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Σέλμπι και εισάγει ένα μακρύ στειλεό (που μοιάζει με μακριά μπατονέτα) βαθιά μέσα στο ρουθούνι της για να φτάσει στο πίσω μέρος του λαιμού της. Μόλις βρεθεί εκεί, το περιστρέφει για μερικά δευτερόλεπτα προκειμένου να συλλέξει κύτταρα από την ρινική κοιλότητα και να δώσει το δείγμα.

Αξιοσημείωτο είναι πως η συγεκριμένη διαδικασία είναι τυποποιημένη σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, ακολουθείται από το δείγμα που αποστέλλεται σε ένα εργαστήριο όπου και θα αναζητήσει γενετικό υλικό του κορωνοϊού στο DNA του ασθενούς. Η Σέλμπι είπε ότι το τεστ ήταν οδυνηρό και πως η μύτη της μάτωσε λίγο, αργότερα εκείνο το βράδυ.

Δείτε το viral βίντεο για τον κορονοϊό με την έφηβη

Δείτε και αυτό: Παγωμάρα στην Βαρκελώνη – Video drone δείχνει την πόλη εν μέσω καραντίνας