καρέ μαλλιά δες αν σου πάνε
- Διαφήμιση -

Κι όμως πλέον μπορείς να δεις αν σου πάρε τα καρέ μαλλιά με μια μόνο κίνηση. Υπάρχει ένα αλάνθαστο τρικ που αποκαλύπτει την αλήθεια και σε γλιτώνει αν μη τι άλλο από πολλούς μπελάδες και… κλάματα!

Πρόκειται για τον κανόνα των 2.25 ιντσών (The 2.25-inch Rule)- κοινώς 5.7 εκατοστών- που επινόησε κομμωτής John Frieda, μετά από αρκετή μελέτη και έρευνα. Ο κανόνας των 5.7 εκατοστών εστιάζει στη γωνία που σχηματίζει το πηγούνι, μιας και αυτή σύμφωνα με τον John Frida καθορίζει το κατά πόσο μας πηγαίνουν τα κοντά μαλλιά ή όχι, σύμφωνα πάντα με την μελέτη του.

- Διαφήμιση -

Έτοιμη να το δοκιμάσεις;Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένας χάρακας και ένα μολύβι! Δώσε προσοχή γιατί αν κάνεις λάθος μετά δεν θα έχεις σωστή εικόνα για το κούρεμά σου!

Πώς δουλεύει ο κανόνας των 2.25 ιντσών για τα καρέ μαλλιά

Τοποθέτησε αρχικά το μολύβι κάτω από το πηγούνι σου σε οριζόντια θέση και, στη συνέχεια, τοποθέτησε το χάρακα κάτω από το αυτί σου κάθετα. Σημείωσε το σημείο που το μολύβι ακουμπά το χάρακα. Αν η μέτρηση είναι λιγότερη από 5.7 εκατοστά , τότε τα κοντά μαλλιά θα είναι μια καλή επιλογή. Αν η μέτρηση είναι μεγαλύτερη, τότε τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για εσένα! Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση, δεν αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία στο κούρεμα που θέλεις να κάνεις. Εξάλλου υπάρχουν πάντα και τα extensions