- Διαφήμιση -

Ρούχα από βινύλιο: Στυλιστικό κατάλοιπο των 80s ή η πιο hot fashion επαναφορά των τελευταίων ετών;

∆εν είναι ανάγκη να παρακολουθείς µετά µανίας τις τελευταίες σειρές του Netflix, όπως το «Τhe Get Down» και το «Stranger Things», για να διαπιστώσεις ότι τα ρούχα από βινύλιο που γνώρισαν µεγάλες δόξες στα τέλη των 70s και στις αρχές των 80s κάνουν δυναµικό comeback φέτος τον χειµώνα. Σε παντελόνια, πανωφόρια, φορέµατα, tops ακόµα και αξεσουάρ, αυτό το edgy υλικό αποθεώνεται και µας καλεί να εξερευνήσουµε την πλευρά µας που ακούει disco, χορεύει στους ρυθµούς των Α-ha και τολµά να «πλέξει» µεταξύ τους αντισυµβατικά υλικά όπως vinyl µε µαλλί, µοχέρ και κασµίρ.

- Διαφήμιση -

Η ισορροπία στη µόδα έγκειται στον επιτυχηµένο συνδυασµό κοµµατιών που µε την πρώτη µατιά φαίνονται αταίριαστα. Ας µη γελιόµαστε, το vinyl είναι τόσο «σκληρό», που δείχνει παράταιρο σχεδόν µε όλα. Αν θες, λοιπόν, και φέτος να κάνεις τη διαφορά µε το look σου, ένα παντελόνι από βινύλιο, ένα basic top ή ένα ανδρικό πουκάµισο θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στο παιχνίδι των εντυπώσεων και της µόδας!

TIP: Ένα µόνο κοµµάτι από βινύλιο αρκεί για να δώσει στο look σου µια funky retro νότα και την απαιτούµενη, προκλητική αισθητική για να ξεχωρίσεις στις βραδινές εξόδους σου. Μη διστάσεις να φορέσεις και ένα λαµπερό αξεσουάρ, το οποίο δεν θα «βαρύνει» το σύνολο, αλλά αντίθετα θα του προσδώσει φινέτσα.