- Διαφήμιση -

Ο καθαρισµός της επιδερµίδας και η αφαίρεση του make up είναι από τα πιο σηµαντικά βήµατα στην καθηµερινή ιεροτελεστία οµορφιάς. Επένδυσε, λοιπόν, στα κατάλληλα προϊόντα και δες τι πρέπει να κάνεις για φρέσκο και λαµπερό πρόσωπο!

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

Μπορεί η διαδικασία του ντεµακιγιάζ να σου φαντάζει βαρετή και κουραστική, ωστόσο είναι απολύτως απαραίτητη για µια υγιή όψη λίγο πριν εφαρµόσεις την ενυδατική σου κρέµα. Μην ξεχνάς ότι εάν αποµείνουν υπολείµµατα µακιγιάζ πάνω στο δέρµα σου, τότε θα κλείσουν οι πόροι και έτσι θα φαίνεται θαµπό και ταλαιπωρηµένο. Aκολούθησε τις συµβουλές µας και «καθάρισες»!

Bonus tip: Ο καθαρισµός της επιδερµίδας και η αφαίρεση του make up είναι από τα πιο σηµαντικά βήµατα στην καθηµερινή ιεροτελεστία οµορφιάς. Επένδυσε, λοιπόν, στα κατάλληλα προϊόντα και δες τι πρέπει να κάνεις για φρέσκο και λαµπερό πρόσωπο!
Εάν έχεις ξηρή και αφυδατωµένη επιδερµίδα, προτίµησε ένα προϊόν σε µορφή γαλακτώµατος, ελαίου ή νερού. Έτσι, θα αφαιρέσεις πιο γρήγορα και αποτελεσµατικά το µακιγιάζ σου, ενώ δεν θα δηµιουργήσεις ερεθισµούς.

Στην περίπτωση που το δέρµα σου είναι µεικτό ή λιπαρό, επίλεξε ανάλαφρες συνθέσεις, που δεν θα αφήσουν λιπαρότητα στο πρόσωπό σου. Και µην ξεχνάς: Φρόντισε να µένει το προϊόν πάνω στο δέρµα σου για λίγα λεπτά, προκειµένου να δράσει καλύτερα. Στη συνέχεια, ξέβγαλε καλά µε χλιαρό νερό και σκούπισε ταµποναριστά µε µια βαµβακερή πετσέτα.

Ενίσχυσε την επιδερµίδα σου

Για ένα λαµπερό και ελαστικό δέρµα συµπλήρωσε τη διατροφή σου µε ένα ειδικό σκεύασµα µε βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ. Θα χαρίσει στο πρόσωπό σου όλες εκείνες τις θρεπτικές ουσίες που έχει ανάγκη