Νίκος Μουτσινάς καραντίνα
- Διαφήμιση -

Συγκίνησε πραγματικά μέσα στην καραντίνα και τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής, με μια τοποθέτησή του μέσω Instagram μίλησε για τα «δώρα που του έκανε η ζωή» και μάλιστα ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες. Όπως ήταν αναμενόμενο, το post σάρωσε σε likes και τα σχόλια πήραν κανονικά φωτιά.

Ο ίδιος, μπορεί να μην μιλάει για την προσωπική του ζωή, έχει πει πολλές φορές όμως ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Προς το παρόν βέβαια, έχει τρία κατοικίδια σαν… παιδιά του μιας και τα αγαπά όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

- Διαφήμιση -

Πριν από 2 ημέρες, την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, ο Νίκος Μουτσινάς έστειλε το δικό του μήνυμα γράφοντας: «Έχει επαληθευτεί
Σας παρουσιάζω αυτά τα τρία υπεροχα δώρα που μου έκανε η ζωή..
Τρία αδέσποτα που κάνουν την καθημερινότητα μου να έχει πλάκα,συναίσθημα,συντροφικότητα και την αίσθηση της αγάπης σε όλο της το μεγαλείο..
Αν και μόνο αν σας έρθει η επιθυμία να μοιραστείτε την ζωή σας με ένα ζωάκι,ας είναι αδέσποτο..θα του δώσετε μεγάλη χαρα και θα νιώσετε κι εσείς ότι προσφέρατε.. παγκοσμιαημερααδεσποτων #ηοικογένειαμου #ατελειωτηαγαπη» Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πώς καθιερώθηκε η παγκόσμια ημέρα αδέσποτων για την οποία μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα στην καραντίνα

Η 4η Απριλίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα της φροντίδας των αδέσποτων ζώων, με πρωτοβουλία των Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Οι λόγοι είναι: Η υπενθύμιση ότι εκατομμύρια αδέσποτα ζώα ζουν σε άθλιες συνθήκες, και οι δράσεις που μπορούν να συμβούν για τη φροντίδα τους.

Δείτε και αυτό: Μοντέλο και στο σπίτι του ο Νίκος Μουτσινάς – Το απίστευτο look… καραντίνας