- Διαφήμιση -

Πρωτότυπες κορδέλες, περίτεχνες στέκες, ξεχωριστά κλιπ αλλά και απλά τσιµπιδάκια µαλλιών έρχονται για να κοσµήσουν τα µαλλιά σου αυτήν τη σεζόν και να δώσουν έξτρα πόντους στο στυλ σου.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

Ιδανικά για trendy hair-looks Τα αξεσουάρ µαλλιών ήταν και είναι, ειδικά το καλοκαίρι, µια πρακτική λύση για να προσθέσεις στα µαλλιά σου µια ξεχωριστή πινελιά σε ελάχιστο χρόνο και µε ελάχιστο κόπο. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν πάντα περιποιηµένα, πρωί και βράδυ. Επίσης, αρκετά αξεσουάρ θα σε βοηθήσουν να µετατρέψεις ένα απλό χτένισµα στο πιο στυλάτο βραδινό look.

BEAUTY TIPS:

  • Τα περιποιηµένα και φροντισµένα µαλλιά µε τα κατάλληλα προϊόντα θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις µε τον καλύτερο τρόπο το αγαπηµένο σου αξεσουάρ.
  • Επίλεξε, λοιπόν, το σωστό προϊόν φροντίδας και styling, ανάλογα µε τον τύπο των µαλλιών σου, πριν τοποθετήσεις το αξεσουάρ σου. Ε
  • ναρµόνισε το αξεσουάρ της επιλογής σου µε το ανάλογο στυλ. Έτσι, εάν επιλέξεις µια boho chic εµφάνιση, προτίµησε ένα αξεσουάρ µε λουλούδια ή µια κορδέλα µαλλιών. Σε διαφορετική περίπτωση, µπορείς να τοποθετήσεις µια στέκα ή ένα χτενάκι που θα κάνει την εµφάνισή σου ακόµη πιο σικάτη.
  • Για τελικό φινίρισµα ψέκασε µε ένα σπρέι για κράτηµα και λάµψη ή εφάρµοσε µερικές σταγόνες από ένα σέρουµ µαλλιών για να τιθασεύσεις τις τριχούλες και τις φύτρες που πετάνε.