τάσεις Άνοιξη 2020 fashionista
- Διαφήμιση -

Είναι μερικές φορές στην μόδα που η κλοπή… επιτρέπεται! Ψάξαμε και βρήκαμε ποια είναι εκείνα τα 3 trends που πρέπει να κοπιάρεις για την Άνοιξη 2020, αν θέλεις να είσαι σωστή fashionista. Πάρε χαρτί και μολύβι και μην φοβάσαι, δεν θα σε κρίνουμε.

Κλέψε τις τάσεις που φοράνε όλες οι ενημερωμένες fashionistas στους δρόμους του κόσμου – “κοπιαρισμένες απευθείας από τις πασαρέλες και δεν θα χάσεις. Άλλωστε θα τις φοράμε όλες φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι.

- Διαφήμιση -

Do the polka

Tα πουά κυριαρχούν σε ρούχα και αξεσουάρ. Κάνε μια μείξη διαφορετικών μεγεθών για ένα “παιχνιδιάρικο” αποτέλεσμα ή διατήρησε την ομοιοχρωμία στις “βούλες” για ένα πιο σοφιστικέ και κομψό look.

Etch a sketch

Αν θέλεις να κάνεις μια artistic εμφάνιση, επένδυσε σε υφάσματα με πίνακες διασήμων ή illustrations και άσε την τέχνη να κάνει δήλωση μόδας!

Urban jungle

Τα animal prints θα σε αναδείξουν “βασίλισσα” του street style, αφού είναι και sexy και trendy και chic. Θέλεις τίποτα καλύτερο;

Bonus τάση: Color block! Οι έντονες αποχρώσεις δίνουν δυναμικό “παρών” στη χειμωνιάτικη ντουλάπα. Το μυστικό εδώ είναι να διαλέξεις φωτεινά και έντονα χρώματα σε δύο ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Δες εδώ και τα 3 πιο hot key pieces