Σίσσυ Χρηστίδου μαλλιά
- Διαφήμιση -

Η Σίσσυ Χρηστίδου για μια ακόμα φορά παρέδωσε μαθήματα, αφού έκανε στα μαλλιά της το απόλυτο χτένισμα για το καλοκαίρι 2020. Φυσικά, έχουμε όλα τα tips ώστε να το πετύχεις και εσύ.

Δεν θέλει πολύ χρόνο, όμως τα μαλλιά σου πρέπει να είναι στα καλύτερα τους αλλιώς θα προδώσει πολύ εύκολα ατέλειες που μπορεί να έχουν ή ψαλίδα και φθορά από συσκευές θερμότητας.

- Διαφήμιση -

Αν και κάθε καλοκαίρι τα σπαστά μαλλιά έχουν την τιμητική τους, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρώτη το super sleek look που θα κάνουμε όλες φέτος! Είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά και το μόνο που χρειάζεσαι για να το πετύχεις, είναι η ισιωτική σου ή εναλλακτικά μια μεγάλη βούρτσα για ίσιωμα και ένα πιστολάκι!

Δες την σχετική φωτογραφία:

Μυστικά για μαλλιά υγιή, σαν την Σίσσυ Χρηστίδου

Αν έχετε μακριά και ίσια μαλλιά είστε από τις τυχερές, όμως, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ψαλίδα, τον όγκο και την περιποίηση των μαλλιών σας. Διάβασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

  • Δεν έχετε μαλλιά με όγκο. Αν έχετε super long hair, τότε μάλλον θα ζηλεύετε τα μαλλιά της Jennifer Lopez, τα οποία είναι και μακριά και ογκώδη. Η καλύτερη λύση είναι να κάνετε μύτες –δηλαδή, φιλάρισμα- στις μπροστινές τούφες. Όσο πιο κοντές μύτες, τόσο περισσότερος όγκος.
  • Η ψαλίδα φαίνεται υπερβολικά. Το κακό με τα πολύ μακριά μαλλιά είναι πως όταν έχετε ψαλίδα είναι περισσότερο εμφανή στα μαλλιά σας. Καλό είναι να κόβετε τις άκρες συχνά.
  • Πιάνεται το χέρι σας, όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι. Θα χρειάζεστε σίγουρα 15-20 λεπτά για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια πρέσα. Tip: Τυλίξτε τα καλά με μία καθαρή και στεγνή πετσέτα και αφήστε τα έτσι περίπου 10 λεπτά. Ο χρόνος που θα χρειάζεστε για να τα στεγνώσετε με πιστολάκι, θα μειωθεί από 5 έως 7 λεπτά.
  • Τα προϊόντα hairstyling: Ένα προϊόν για τη ψαλίδα, ένα για το φριζάρισμα, ένα για λάμψη, ένα για όγκο και έχετε ξοδέψει ήδη πολλά χρήματα. Δεν λέμε πως τα μαλλιά δεν χρειάζονται περιποίηση, αλλά μπορείτε να στραφείτε σε πιο οικονομικές λύσεις, όπως τις μάσκες ομορφιάς. Υπάρχουν πάρα πολλές μάσκες ομορφιάς για τα μαλλιά και δεν θα χάσεις τίποτα να τις δοκιμάσετε.

Δες και αυτό: Σίσσυ Χρηστίδου: 5 εμφανίσεις της που λατρέψαμε – Κομμάτι κλειδί το μάξι φόρεμα