Σία Κοσιώνη look

Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram επωνύμων το Σαββατοκύριακο, έπεσα πάνω σε ένα post που είχε κάνει η Σία Κοσιώνη από το γραφείο της στον ΣΚΑΙ. Με αυτό που έχει πάνω η παρουσιάστρια, παρέδωσε μαθήματα όχι μόνο υπευθυνότητας αλλά και «δημόσιας εικόνας». Αρκετοί επώνυμοι έχουν πάρει θέση σχετικά με τον ιό που μας έχει κλείσει στο σπίτι, όμως εκείνη το έκανε χωρίς ουσιαστικά να πει κάτι.

Ανάμεσα σε άλλα, δίπλα στον υπολογιστή της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ βρίσκεται μια μάσκα προφύλαξης από τον κορονοϊό! Η ίδια, έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα προφύλαξης στους followers της και όχι μόνο, μιας και το παράδειγμα της ήταν και είναι αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο.

«Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς. #wearehere #stayhome #staysafe #stayhealthy #staystrong #news #skai #skainews #journalism» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης και δεν θα μπορούσα παρά να την συγχαρώ.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να θυμίσουμε όμως και τους λόγους που φοράμε μάσκα εκτός σπιτιού:

Μάσκες θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να φορούν όσοι ασθενείς έχουν συμπτώματα κρυολογήματος και εάν και εφ’ όσον θα πρέπει να επισκεφθούν για να λάβουν ιατρική συμβουλή ή βοήθεια:

  • Νοσοκομεία (δημόσια ή ιδιωτικά)
  • Κέντρα Υγείας
  • ΤΟΜΥ, ΠΕΔΥ

Οι υγιείς δεν πρέπει να φορούν μάσκα, τονίζουν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Η κυβέρνηση έχει ζητήσει οι νέες προμήθειες και οι νέες εισαγωγές μασκών που γίνονται στη χώρα, να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και όχι στα φαρμακεία.

Διαβάστε εδώ και τα πάντα για το office look της – Τι να φορέσετε στο γραφείο