- Διαφήμιση -

Τα βολάν δίνουν στα ρούχα του καλοκαιριού µια νότα απελευθέρωσης και σε ταξιδεύουν στα κύµατα της µόδας.

Είσαι ροµαντική και λατρεύεις τις girly λεπτοµέρειες στα ρούχα σου; Τότε τα βολάν και οι πτυχώσεις είναι τα αγαπηµένα σου fashion στοιχεία για το φετινό καλοκαίρι. Αν φοβάσαι πως τα ruffles θα προσθέσουν όγκο στα επίµαχα σηµεία (σε αυτά δηλαδή που νιώθεις µεγαλύτερη ανασφάλεια λόγω περιττών κιλών), τότε καλό είναι να µην επιλέξεις να τα τοποθετήσεις εκεί. Γιατί είναι γεγονός, τα βολάν δεν προσθέτουν µόνο χάρη αλλά και όγκο. Από την άλλη µετατρέπουν «στατικά» κοµµάτια σε «ρευστά» έργα τέχνης και προσδιορίζουν µε τελείως καλλιτεχνικούς όρους ρούχα και αξεσουάρ, δίνοντάς τους κίνηση και συναίσθηµα.

- Διαφήμιση -

∆εν υπάρχει πιο chic&simple τρόπος για να αναβαθµίσεις τις εµφανίσεις σου στην πιο θηλυκή και ώριµη εκδοχή τους από το να φορέσεις ένα ρούχο µε βολάν. Αφήνεις πίσω σου την –στυλιστικά– άγρια εφηβεία σου και περνάς αυτόµατα στην εποχή την ενηλικίωσης και της σοφίας. Άφησε να σε παρασύρουν τα «κύµατα», δεν θα είναι για το κακό, αλλά για το καλό σου!

Πάνω στο κύμα

Τα ρούχα µε βολάν δίνουν κίνηση στο look µας και προσθέτουν χάρη και αρµονία στις κινήσεις του σώµατός µας. Μόνο µην τα φορέσεις στο σηµείο που έχει παραπάνω πόντους ή κιλά, γιατί θα σε κάνουν να δείχνεις πληθωρική χωρίς να είσαι. Επίσης δεν χρειάζεται να υπάρχουν ruffles σε όλο το ρούχο για να υιοθετήσεις το trend!