Όπως η θάλασσα ενώνεται και ενώνει κουλτούρες, πολιτισμούς, ιδέες και ανθρώπους γύρω από το τραπέζι, έτσι και το Rakkan Bar Restaurant – ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα – ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και σας προσκαλούν να απολαύσετε μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu* 7 πιάτων, το οποίο προσφέρεται παράλληλα και στα 2 εστιατόρια με 58,00€/ άτομο, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.
Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε και να απολαύσουμε μερικά από τα μοναδικά signature dishes των δύο ξεχωριστών Chef.
H ecstaSEA γεύσης περιλαμβάνει 7 γεύσεις που αφορούν σε 3 πιάτα κι επιδόρπιο από τα δύο εστιατόρια.
Πρώτο πιάτο RAKKAN Fresh Seafood Salad Carpaccio λαβράκι
Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, μαριναρισμένο σε έξτρα
καλαμάρι, σολομό και λαυράκι παρθένο ελαιόλαδο
Δεύτερο πιάτο King Crab Tartar Ψητή σουπιά
Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce με λάδι κύμινου
και avocado, mango και κανταΐφι
Κυρίως Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας Χριστόψαρο με τσορίθο
και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο & ταμπουλέ κουνουπίδι
Επιδόρπιο Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας ή Κύβος λεμονιού με sorbet
σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από lychee και ζαχαρωμένα
passion fruit και πέρλες σοκολάτα τριαντάφυλλα
*Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07 • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου
Rakkan Bar Restaurant
Κηφισίας 238-240 Κηφισιά, 14562 Athens, Greece • Τηλ. 21 0808 7941
www.rakkanrestaurant.gr
VAROULKO Seaside
Ακτή Κουμουνδούρου52 • Μικρολίμανο, Πειραιάς • Τηλ. 210 5228400
www.varoulko.gr