- Διαφήμιση -

Το φυσικό µακιγιάζ είναι hot trend και για να το πετύχεις χρειάζεσαι τα απαραίτητα εργαλεία και, φυσικά, την τεχνική για να το υιοθετήσεις. Εµείς σου τα αποκαλύπτουµε…

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

Σε ποιες ταιριάζει

Είναι ιδανικό για επιδερµίδες χωρίς πολλές ατέλειες όπως δυσχρωµίες ή ακµή, ενώ σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση από το πρωί µέχρι το βράδυ. Απαραίτητα στοιχεία τα καλοσχηµατισµένα φρύδια, τα ελαφρώς τονισµένα ζυγωµατικά και το nude κραγιόν.

BEAUTY TIPS:

  • Η αψεγάδιαστη βάση είναι απαραίτητη για να δηµιουργήσεις αυτό το look. Γι’ αυτό προετοίµασε σωστά την επιδερµίδα σου εφαρµόζοντας σε καθαρό πρόσωπο την ενυδατική σου και συνέχισε απλώνοντας µε τα δάχτυλα ή µε ένα πινέλο το make up.
  • Το concealer θα σε βοηθήσει να καλύψεις τυχόν µαύρους κύκλους και σακούλες, ενώ θα φωτίσει τα σκοτεινά σηµεία του προσώπου σου.

  • Επένδυσε σε ένα κρεµώδες ρουζ που θα σου χαρίσει ροδαλή όψη στα ζυγωµατικά και θα ταιριάζει τέλεια στο φυσικό µακιγιάζ.
  • Η τελική πινελιά για το nude make up είναι φυσικά ένα κραγιόν σε γήινες αποχρώσεις, κατά προτίµηση ενυδατικό, που θα ολοκληρώσει το look σου.