- Διαφήμιση -

Πες αντίο στα υπολείµµατα του µακιγιάζ, στους ρύπους και στη λιπαρότητα µε τα κατάλληλα προϊόντα ντεµακιγιάζ, που θα σου χαρίσουν υγιή και λαµπερή όψη.

Από τη Βάσω Αργυρέα

- Διαφήμιση -

Κινήσου σωστά! Ξεκίνα αφαιρώντας από το πρόσωπό σου τα υπολείµµατα του µακιγιάζ µε ένα γαλάκτωµα καθαρισµού. Στη συνέχεια, πέρασε την επιδερµίδα σου µε µια λοσιόν καθαρισµού για να την τονώσεις. Τέλος, σκούπισε το πρόσωπό σου ταµποναριστά µε µια απαλή βαµβακερή πετσέτα, ώστε να αποφύγεις ερεθισµούς και κοκκινίλες.

Μυστικό για τέλειο ντεµακιγιάζ Εάν λατρεύεις το έντονο µακιγιάζ στα βλέφαρα αλλά δυσκολεύεσαι να το αφαιρέσεις, δοκίµασε ένα προϊόν σε µορφή νερού ή ελαίου. Εµπότισε δύο δίσκους ντεµακιγιάζ µε µικρή ποσότητα από το προϊόν και τοποθέτησέ τους για µερικά δευτερόλεπτά πάνω σε κλειστά µάτια. Στη συνέχεια αποµάκρυνέ τους και αφαίρεσε το µακιγιάζ σου χωρίς να τρίβεις τα µάτια σου. Για τα υπολείµµατα χρησιµοποίησε µερικές µπατονέτες.

Στον… ατµό Μια παραδοσιακή συνταγή που «πιάνει» πάντα! Βάλε µια κατσαρόλα µε νερό στη φωτιά και άφησέ το να βράσει. Στη συνέχεια βάλε το πρόσωπό σου πάνω από την κατσαρόλα και αφέσου σε ένα ολιγόλεπτο ατµόλουτρο. Έτσι, το δέρµα σου θα καθαρίσει σε βάθος.