- Διαφήμιση -

Λατρεύεις τα smoky eyes αλλά το γκρι και το µαύρο σού φαίνονται ιδιαίτερα έντονα; Ευχάριστα νέα: η νέα τάση θέλει smoky σε µπλε αποχρώσεις…

Η δύναµη του µακιγιάζ είναι συναρπαστική. Μερικά απλά κόλπα και τα κατάλληλα εργαλεία µπορούν να ανεβάσουν την εµφάνισή σου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ενώ σου δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τις πολλαπλές όψεις της προσωπικότητάς σου.

- Διαφήμιση -

Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθείς κατά γράµµα τις επιταγές της µόδας κάθε σεζόν. Με το µακιγιάζ, όµως, τα πράγµατα είναι πιο εύκολα. Μια ζεστή απόχρωση κραγιόν και µια τολµηρή σκιά µατιών µπορούν να αλλάξουν την εµφάνισή σου χωρίς πολλή φασαρία. Είναι πραγµατικά ο ευκολότερος τρόπος αυτο-έκφρασης. Tα κλασικά smoky eyes έχουν µπλε αποχρώσεις που θυµίζουν γαλάζιους ωκεανούς και φωτεινό ουρανό τα µεσάνυχτα. Οι κάπως πιο βαθείς τόνοι, όπως είναι το κοβάλτιο και το ιώδες, εντυπωσιάζουν και προσθέτουν µια πιο pop διάσταση στο βλέµµα σου, ενώ µπορούν να φορεθούν τόσο κατά τη διάρκεια της ηµέρας όσο και τη νύχτα. Μια καλή ιδέα είναι να προσθέσεις στις άκρες µια ζεστή καφέ απόχρωση, χωρίς σκληρές γραµµές. Οι έντονοι τόνοι, όπως το ζαφείρι, το navy blue και το midnight blue, προορίζονται αποκλειστικά για τη νύχτα.