Κάιλι Τζένερ λίστα Forbes
- Διαφήμιση -

Ένας μικρός πόλεμος έχει ξεσπάσει στην οικογένεια Καρντάσιαν, αφού η Κάιλι Τζένερ πήρε μια πρωτιά και η Κιμ έγινε… έξαλλη! Πιο συγκεκριμένα, η σταρ του αμερικανικού τηλεοπτικού reality «Keeping Up with the Kardashians» που έγινε μεγιστάνας από το brand της με προϊόντα μακιγιάζ διατήρησε την κυριαρχία της ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Forbes κυκλοφόρησε την ετήσια λίστα των δισεκατομμυριούχων, σύμφωνα με την οποία η αυτοκρατορία Kylie Cosmetics της 22χρονηςΤζένερ εκτιμάται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

- Διαφήμιση -

Η Κάιλι Τζένερ, το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιανς – Τζένερ πρώτη φορά εμφανίστηκε στη λίστα των δισεκατομμυριούχων τον Μάρτιο του 2019 κάτι που από τότε δεν είχε δει με καλό μάτι η Κιμ!

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η πρωταγωνίστρια του «Keeping With the Kardashians» πούλησε το 51% της Kylie Cosmetics στην πολυεθνική εταιρεία προϊόντων ομορφιάς Coty Inc. έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Forbes, η Κάιλι Τζένερ είναι μεταξύ των 2.095 ανθρώπων στον κόσμο με περιουσία με δέκα ψηφία.

Η Τζένερ εγκαινίασε την Kylie Cosmetics το 2014 και χάρη στη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα προϊόντα της εξαντλούνταν συνεχώς, από τα σετ με προϊόντα για χείλη που έφεραν το όνομά της έως την πλήρη σειρά φροντίδας δέρματος που κυκλοφόρησε το 2019. Να πούμε βέβαια ότι τώρα τα βήματά της ακολουθεί και η Κιμ, που κυκλοφορεί σειρά με άρωμα μαζί με την διαμόνια μαμά της, Κρις Τζένερ!

Δείτε και αυτό: Τα μυστικά ομορφιάς της Kim Kardashian