- Διαφήμιση -

Tα πολύ λεπτά και ψηλά τακούνια έχουν την τιµητική τους και φέτος µε τις κυρίες που τα επιλέγουν να υπερέχουν σε στυλ και άνεση.

Ενα ζευγάρι γόβες στιλέτο ολοκληρώνει ιδανικά µια sexy εµφάνιση… Γι’ αυτό και κάθε σεζόν ανανεώνεται µε την κατάλληλη fashion προσθήκη. Τα νέα στοιχεία πάνω στα stilettos είναι η δαντέλα, τα λουλούδια, οι ηµιπολύτιµοι λίθοι και γενικά οι embellished λεπτοµέρειες που τα κάνουν ακόµα πιο edgy. Aν και τα πολύ λεπτά τακούνια είναι συνώνυµο της διαχρονικής κοµψότητας των πρωταγωνιστριών των 50s στις κινηµατογραφικές παραγωγές του Alfred Hitchcock, παράλληλα θεωρούνται και statement pieces που συµπληρώνουν τις δυναµικές εµφανίσεις και τα power outfits των σύγχρονων χειραφετηµένων γυναικών.

- Διαφήμιση -

Με ladylike φορέµατα ταιριάζουν απόλυτα, αλλά µπορείς να παίξεις και µε πιο ανατρεπτικούς συνδυασµούς: oversized πουλόβερ, τζιν, tweed παντελόνια, αέρινα lingerie φόρεµατα ακόµα και hoodies. Όταν φοράς ένα τόσο sexy chic κοµµάτι µπορείς να δηµιουργήσεις mix&match σύνολα µε πιο casual ρούχα και αξεσουάρ. Το αποτέλεσµα θα είναι σοφιστικέ και φινετσάτο, µε µια δόση old school γοητείας που είναι πάντα στη µόδα.