- Διαφήμιση -

Σε πρόσφατο αφιέρωμα στις καλύτερες νυφικές δημιουργίες υψηλής Ραπτικής, η βρετανική Vogue εξυμνεί τις δημιουργίες του Οίκου της σχεδιάστριας μόδας Celia Kritharioti.

Νυφικό του οίκου Celia Kritharioti
Νυφική δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti

Το άνοιγμα του editorial έγινε με δημιουργία Celia Kritharioti και μάλιστα με ιδιαίτερα κολακευτική περιγραφή.Επιπρόσθετα, η βρετανική Vogue κάνει post στο Instagram για το αφιέρωμα με φωτογραφία από νυφικό Celia Kritharioti.

- Διαφήμιση -

Η επιτυχία του οίκου Celia Kritharioti στο εξωτερικό

Η σχέση της Ελληνίδας σχεδιάστριας με την Vogue είναι στενή και διαχρονική.Η εκτίμηση της Βρετανικής «Βίβλου της Μόδας» φαίνεται από το «παρών» που δίνουν πάντα τα στελέχη της στα σόου της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας.Η ομάδα της VOGUE UK, βρέθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 2019, για ένα αφιέρωμα στην haute couture στην Ελλάδα.Για το ειδικό αφιέρωμα της βρετανικής VOGUE που κυκλοφόρησε με το τεύχος Ιουνίου, βρέθηκε στο ατελιέ και ένα από τα μεγαλύτερα top models της εποχής μας, η Joan Smalls.

Οι φαντασμαγορικές δημιουργίες του οίκου, και τα μοναδικά σόου στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του ξένου τύπου, με κολοσσούς όπως ELLE UK, HARPER’S BAZAAR, VOGUE να τις εξυμνούν σε δεκάδες αφιερώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρόσφατο σόου στο Βρετανικό Μουσείο, όπου ο ελληνικός οίκος, με ιστορία που μετρά από το 1906, παρουσίασε μια συλλογή-ύμνο στη θηλυκότητα και τη χειροποίητη δημιουργία.

Η εκτίμηση της Anna Wintour για τον οίκο μόδας της Celia Kritharioti

Από τη διεθνή της πορεία, η Σίλια Κριθαριώτη έχει διαχρονικά εξαιρετικές σχέσεις με πολλά διεθνή Μέσα.Όπως και με την αμερικάνικη Vogue, και συγκεκριμένα την Anna Wintour, με την οποία μοιράζονται βαθιά εκτίμηση.Θυμίζουμε ότι η Anna Wintour είχε ζητήσει ρούχα από την Ελληνίδα σχεδιάστρια, για το Met gala.Κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα πριν λίγους μήνες, κάλεσε προσωπικά την Σίλια στο ξενοδοχείο της για πρωινό.

H Celia Kritharioti με την ομάδα της, δημιουργούν κάθε χρόνο χειροποίητες νυφικές δημιουργίες που μοιάζουν βγαλμένες από όνειρο, διεκδικώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής. Οι συλλογές του οίκου αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, κάτι που γίνεται φανερό σε όλες τις επιδείξεις του στις εβδομάδες μόδας.