- Διαφήμιση -

Θέλεις μια εύκολη και γρήγορη λύση που θα φρεσκάρει τα μαλλιά σου χωρίς να χρειαστείς λούσιμο; Τα ξηρά σαμπουάν είναι εδώ για να μεταμορφώσουν το χτένισμά σου στη στιγμή!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜHΣΕΙΣ ΤΑ ΞHΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ Γιατί απορροφούν άμεσα τη λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών, ενώ παράλληλα χαρίζουν έξτρα όγκο και φυσική κίνηση ανάμεσα στα λουσίματα.

- Διαφήμιση -

H ΣΩΣΤH ΕΦΑΡΜΟΓH Ψέκασε μόνο στη ρίζα, από κοντινή απόσταση (περίπου 20-30 εκατοστά), και συνέχισε κάνοντας ένα απαλό, ελαφρύ μασάζ για να απομακρύνεις τυχόν λευκά σημάδια.

 ΒΡΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ Τα ξηρά σαμπουάν είναι ιδανικά για κάθε τύπο μαλλιών αλλά ενδείκνυνται κυρίως για τα λιπαρά καθώς προσθέτουν όγκο, αφαιρώντας τη λιπαρότητα από τις ρίζες. Θα τα βρεις σε μορφή σπρέι ή πούδρας, ενώ μπορείς να επιλέξεις και προϊόντα με χρώμα, που καμουφλάρουν τις γκρίζες ρίζες προσωρινά και παρατείνουν τη διάρκεια της βαφής.

ΓΕΡA & ΔΥΝAΤA! Τα αδύναμα και εύθραυστα μαλλιά θέλουν τη δική τους φροντίδα. Γι’ αυτό τον λόγο τόνωσέ τα ενισχύοντας τη διατροφή σου με ένα ειδικό συμπλήρωμα με βασικό συστατικό την ευεργετική μαγιά μπύρας.