Τόνια Κούμπα My Style Rocks θύμα επιτήδειων
- Διαφήμιση -

Μια από τις παρουσίες που προσωπικά ξεχωρίζω πολύ στο My Style Rocks, η Τόνια Κούμπα, έπεσε θύμα επιτήδειων που θέλησαν να προβάλουν φωτογραφίες της με μαγιό ως πικάντικες. Η παίκτρια του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, μέσα από την σελίδα της στο Instagram, έδωσε την δική της απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, ορισμένα δημοσιεύματα εμφάνιζαν φωτογραφίες της με μαγιό που είχαν «έντονη» ραφή, ως κλικς με πιο αισθησιακό περιεχόμενο, και η Τόνια δεν το άφησε έτσι. Με ένα κείμενο σύντομο και περιεκτικό, τοποθετήθηκε επί του θέματος όπως άλλωστε και μόνο εκείνη θα μπορούσε.

- Διαφήμιση -

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, σας το παρουσιάζω αυτολεξεί:

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από καμπάνια με μαγιό (βλ. επαγγελματική δουλειά) και η «ρώγα» που ταχα «κερνάω» είναι η ραφή του φοδραρισμένου μαγιό!

Μην είστε ανεγκέφαλοι!

Μη «δημιουργείτε» ντεμεκ ειδήσεις κατά την τηλεργασία σας! Τ. »

Ποια είναι η Τόνια Κούμπα από το My Style Rocks

Η Τόνια Κούμπα έχει καταγωγή από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Το επάγγελμα της είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Με παρότρυνση του πατέρα της όταν ήταν 5 έως και για 10 χρόνια.. ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση.

Πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Το πάνω χείλος της κόπηκε στα τρία, όταν της επιτέθηκε ένας σκύλος. Χρειάστηκαν 8 μήνες εντατικών θεραπειών και επεμβάσεων για να αναρρώσει πλήρως. Δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της.

Δείτε εδώ και 5 εμφανίσεις της που μας έκαναν να πούμε ότι… her style rocks