- Διαφήμιση -

«Αγαπηµένε µου Άγιε Βασίλη, την προηγούµενη χρονιά ήµουν… άτακτο κορίτσι και φέτος περιµένω να µου φέρεις νέα, spicy δώρα! Μόνο, µη µου τα αφήσεις κάτω από το δέντρο… βάλ’ τα κατευθείαν στο κρεβάτι!»

Η εποχή που στέλναµε γράµµα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας µε αγωνία το νέο σπίτι της Barbie έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Τα δώρα που ζητάµε πλέον δεν µπορεί να
µας τα προσφέρει ο –συµπαθέστατος, κατά
τ’ άλλα– χοντρός παππούλης αλλά ο… Βασίλης (ή ο Γιάννης ή ο Γιώργος ή ο Γρηγόρης) που κοιµάται δίπλα µας. Ιδανικά, θα θέλαµε να διαβάσει τη σκέψη µας ώστε να µη χρειαστεί να τα ζητήσουµε καν, αλλά αφού αυτό δεν συµβαίνει ας ρίξει µια µατιά στις παρακάτω γραµµές, στα «θέλω» µας! Έτσι, για να µπει η νέα χρονιά όπως πρέπει!

- Διαφήμιση -

1. Κάνε παιχνίδι!

Θέλω… να στολίσουµε το δέντρο µε sex toys

Είναι τόσο χαριτωµένα, γιατί να µην τα χαρείς; Οι περισσότεροι άντρες πεθαίνουν να τα βάζουν στο παιχνίδι, εποµένως µην είσαι καθόλου αρνητική. Αντίθετα, δείξε του πόσο σου αρέσουν, διαβεβαιώνοντάς τον ότι δεν µπορούν να τον αντικαταστήσουν.

2. Ένα φιλάκι είναι λίγο

Θέλω… να δίνουµε περισσότερα φιλιά

Aν η συνεύρεση είναι η φωτιά, τα φιλιά είναι ο καπνός. Μπορεί να είναι υποτιµηµένα, αλλά στ’ αλήθεια κάνουν θαύµατα. Οδήγησέ τον εκεί που θέλεις να σε φιλήσει και ξεσκονίστε τα «γαλλικά» σας.

3. Ροµαντική ψυχή

Θέλω… περισσότερες αγκαλιές µετά το σεξ

Η θέση «κουταλάκι» δεν βολεύει µόνο στον ύπνο αλλά βοηθά και στο να νιώθεις κοντά µε τον άλλον, ακόµα και µετά την πράξη. Ποια δεν το θέλει αυτό; Γύρνα του πλάτη (πάντα µε στυλ) και περίµενε να σε… γραπώσει!

Διάβασε τη συνέχεια στο miss GLITTER Iανουαρίου