- Διαφήμιση -

Επειδή μερικά κομμάτια από παλιές δεκαετίες ποτέ δεν μένουν στο… ράφι αλλά αντίθετα τοποθετούνται στην πιο περίοπτη θέση της ντουλάπας μας, δες αυτά που αναμφίβολα αποτελούν τον ορισμό του… κλασικού όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

- Διαφήμιση -

1930s ΓΑΝΤΙΑ Έκαναν fashion statement τo 1930 και επιστρέφουν δυναμικά στις πασαρέλες F/W’17. Το μήκος τους ποικίλλει ανάλογα με το στυλ που έχεις.

1950s ΤΣΑΝΤΑ Πίσω από αυτήν τη μεγάλη τσάντα με τα κοντά χερούλια η Grace Kelly έκρυψε την εγκυμοσύνη της από τους παπαράτσι και την έκανε αυτόματα διαχρονικό στυλιστικό σύμβολο!

1960s KAMΠΑΡΝΤΙΝΑ Κομμάτι-κλειδί και… ρούχο-πασπαρτού κάθε σεζόν. Απόφυγε το κλασικό μπεζ χρώμα και προτίμησε μια καμπαρντίνα με ιδιαίτερο design.

1980s ΚΟΣΤΟΥΜΙ H εργαζόμενη γυναίκα του ’80 ήταν… μισή χωρίς το κοστούμι της! Εσύ θα το βάλεις από το γραφείο μέχρι τη βραδινή σου έξοδο, συνδυάζοντάς το (οπωσδήποτε) με πέρλες.

21ος αι. ΦΟΡΕΜΑ Το σύγχρονο φόρεμα είναι κομψό και σικάτο. Το «σκονισμένο» ροζ αλλά και το βελούδο θα προσθέσουν φινέτσα στην εμφάνισή σου.