Μαρία Μπεκατώρου σύζυγος ηλικία
- Διαφήμιση -

Στη συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News, η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε ανοιχτά για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο της και ισχυρίζονται πως έχουν εμφανιστεί «σύννεφα» στη σχέση της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η ίδια, δεν μάσησε τα λόγια της και τα όσα είπε είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα.

Για την ιστορία, το ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 15 χρόνια και ο γάμος τους, μετράει σχεδόν μια δεκαετία!

- Διαφήμιση -

Τι είπε η Μαρία Μπεκατώρου για τα σύννεφα στον γάμο της

Όταν πέφτεις θύμα σχολιασμού “χαλιέσαι”;

Δεν με ενοχλεί όταν γίνεται με ωραίο τρόπο. Τώρα θα μου πεις κουτσομπολιο και κομψότητα είναι δυο εντελώς αντίθετες έννοιες… παρόλα αυτά όλα χρειάζονται. Με ενοχλεί όταν η κριτική είναι εμπαθής και αβάσιμη. Με στενοχωρούν τα ψέματα και δεν θέλω να σχολιάζονται άνθρωποι της οικογένειάς μου.

Είχα διαβάσει και για “σύννεφα στο γάμο σου”… Υπήρξαν όντως;

Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε όταν το διάβασα. Γιατί ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας… Για εμένα ο γάμος είναι ιερός και νομίζω πια πως όλοι γνωρίζουν, ή έχουν καταλάβει πόσο αγαπώ τον σύντροφο της ζωής.

Τα λόγια για τον γάμο της

«Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλονιά να με συνοδεύσουν!» είχε πει εκείνη παλαιότερα

Ποιος είναι ο άντρας στην ζωή της

Λατρεύουν τα ταξίδια και δεν χάνουν την ευκαιρία να οργανώσουν κάποιο ανά πάσα στιγμή. Αν και πολλά χρόνια μαζί το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις το 2007, με κουμπάρο τους… ποιον άλλο φυσικά από τον ιδιοκτήτη του σταθμού Τηλε Άστυ και πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και τη σύζυγό του Βένη.

“Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1999 μέσω ενός κοινού φίλου στην Κεφαλλονιά. Τον Αντώνη τον φιλοξενούσε τότε στο σπίτι που είχε στο νησί ένας φίλος του, και ένα βράδυ που είχανε βγει να διασκεδάσουν είδε τη Μαρία που χόρευε. Του άρεσε από την πρώτη στιγμή όχι μόνο επειδή είναι πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά γιατί δεν είχε γνωρίσει άλλον άνθρωπο, που να έχει τόσο καλή ψυχή. Ο ίδιος δήλωνε για πολλά χρόνια εργένης, αλλά όπως λέει και ο ίδιος ήταν και αρνητικός με τον γάμο. Η Μαρία ήταν αυτή που με έκανε να αλλάξω γνώμη” είχε πει σε σπάνια δήλωσή του. Όσο για το επάγγελμά του; Ο σύζυγος της Μαρίας Μπεκατώρου είναι συνταξιούχος ιπτάμενος στρατιωτικός!

Δείτε και αυτό: Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η καταγωγή του συζύγου της