- Διαφήμιση -

Η µπρονζέ ηλιοκαµένη όψη αποτελεί την πιο διαχρονική και safe επιλογή για το µακιγιάζ σου. Και αυτό γιατί δείχνει το πρόσωπό σου πιο υγιές και λαµπερό… χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείς ούτε µία ώρα στον ήλιο!

ΕΝΥ∆ΑΤΩΣΕ ΚΑΛΑ Πριν ξεκινήσεις µε το µακιγιάζ σου, εφάρµοσε σε καθαρή επιδερµίδα την ενυδατική σου κρέµα και άφησέ την να απορροφηθεί καλά. Με αυτόν τον τρόπο το µακιγιάζ σου θα είναι πιο σταθερό και θα έχει µεγαλύτερη διάρκεια.

- Διαφήμιση -

ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ Όσο και εάν λατρεύεις το µπρονζέ look, φρόντισε να µην το παρακάνεις. Έτσι, επίλεξε µια πούδρα σε απόχρωση κοντά σε εκείνη της επιδερµίδας σου, ούτως ώστε το αποτέλεσµα να είναι φυσικό χωρίς να ξενίζει, και άπλωσέ την µε τη βοήθεια του κατάλληλου πινέλου.

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ… Για τα βλέφαρα προτίµησε παρεµφερείς αποχρώσεις σκιών, ενώ µπορείς ακόµη να απλώσεις µια ιδέα από την µπρονζέ πούδρα σου ακριβώς κάτω από το κόκαλο των φρυδιών για ακόµη µεγαλύτερη αρµονία στο µακιγιάζ σου. Τέλος, για τα χείλη χρησιµοποίησε ένα κραγιόν σε γήινη φυσική απόχρωση.