μαγιό για καλοκαίρι 2020
- Διαφήμιση -

Βρες το κατάλληλο µαγιό για να καλύψεις τις ατέλειές σου και κλέψε τις εντυπώσεις και το καλοκαίρι 2020! Έχεις παραπάνω κιλά, τονισµένους γοφούς, κοιλίτσα, µπράτσα, αρκετά µικρό ή πολύ πλούσιο στήθος και ανύπαρκτη µέση; Δεν πειράζει, κανείς δεν είναι τέλειος. Εκτός αν µιλάµε για το 3% του παγκόσµιου πληθυσµού που έχουν σωµατότυπο top model.

Για όλες τις υπόλοιπες εµάς, λοιπόν, τις «κοινές θνητές», είναι στο χέρι µας να καµουφλάρουµε τις όποιες σωµατικές ατέλειες πίσω από τα σωστά µαγιό, που θα κάνουν ένα και µόνο πράγµα: θα µας κολακεύουν! Διάλεξε το δικό σου, σύµφωνα µε το σηµείο του σώµατός σου που θες να… εξαφανίσεις και βγες στην παραλία µε αυτοπεποίθηση και στυλ εφάµιλλο µιας star!

- Διαφήμιση -

Ποιο μαγιό να πάρεις για το 2020

Μικρό στήθος

Βολάν, αθλητικό µπούστο ή σουτιέν µε µπανέλα, όποιο εφέ ή τύπο µπούστου και να διαλέξεις, ένα θα είναι το βασικό σου κριτήριο: να «γεµίζει» το στήθος σου και να το κάνει να δείχνει πιο πληθωρικό. Άρα αυτοµάτως απορρίπτονται τα απλά τριγωνάκια χωρίς ενίσχυση.
Αν θέλεις οπωσδήποτε να φορέσεις στράπλες, να τσεκάρεις ότι έχει το ειδικό µαξιλαράκι από µέσα και θα βγεις σαν µια νέα Kate Upton στην παραλία φέτος.

Πλούσιο στήθος

Το όνειρο κάθε άντρα µπορεί να γίνει ο εφιάλτης κάθε γυναίκας τους καλοκαιρινούς µήνες. Γι’ αυτό πρέπει να αποκτήσεις το σωστό µαγιό, που να στηρίζει το στήθος σου, κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής ώστε να κολυµπήσεις και να αθληθείς στην παραλία όσο και όπως επιθυµείς. Ένα τοπ µε µπανέλα και, φυσικά, τιράντες είναι η top επιλογή για εσένα!

Μεγάλα µπράτσα

Μµµ… ίσως το πιο δύσκολο σηµείο πάνω µας, όσον αφορά τους καλοκαιρινούς µήνες. Γιατί; Γιατί δεν µπορούν, ουσιαστικά, να καλυφθούν. Μόνο να φορέσεις κάτι που να κάνει το σώµα σου να µοιάζει µυώδες και γυµνασµένο, ώστε να φαίνονται και τα χέρια σου εναρµονισµένα µε το αθλητικό σου στυλ. Ένα µπούστο σε sporty γραµµή, που κλείνει µέχρι πάνω στον λαιµό και «κόβει» µε παρτό τρόπο στους ώµους είναι η ιδανική επιλογή.

Κοιλίτσα

Το ολόσωµο και το µπικίνι µε ψηλόµεσο σλιπ είναι µονόδροµος για μαγιό το 2020 για εσένα που όλους τους extra πόντους τούς παίρνεις στην περιοχή της κοιλιάς. Ναι, δυστυχώς, καλό είναι να την έχεις καλυµµένη, αλλά από την άλλη σκέψου ότι είσαι από τις τυχερές που µπορούν –κυριολεκτικά– να κρύψουν την ατέλειά τους. Με τα µπράτσα και τα πόδια π.χ. δεν είναι το ίδιο εύκολο!

Τονισµένοι γοφοί και μαγιό 2020

Ένα σχέδιο σε µπικίνι ή ολόσωµο –δεν έχει σηµασία– που να έχει cut outs και κορδόνια στο πλάι των µηρών είναι η πιο sexy επιλογή για εσένα που το σώµα σου παραπέµπει στον αισθησιακό σωµατότυπο της Kim Kardashian. Πρόσεξε, όµως, να είναι εξίσου τονισµένο και το µπούστο σου, ώστε το αποτέλεσµα να είναι οµοιόµορφο.

δίαιτα πριν το Πάσχα πρόγραμμα διατροφής

Aνύπαρκτη µέση

Ποιο είναι το ζητούµενο για εσένα που η µέση σου δεν µικραίνει αισθητά, αλλά ακολουθεί το άνοιγµα των γοφών;
Μα να την κάνεις να δείχνει µικρή, κοµψή και µε… καµπύλες. Ένα µπικίνι –οπωσδήποτε– που δένει στο πλάι µε κορδονάκια, ένα εξαιρετικά χαµηλοκάβαλο σλιπ, ένα µε φαρδιά περίµετρο θα εστιάσουν την προσοχή στην περιφέρειά σου και θα κάνουν τη µεσούλα σου να φαίνεται δαχτυλίδι.

Plus size σε μαγιό το 2020

Ένα retro, ψηλόµεσο µαγιό δεν ήταν κολακευτικό µόνο για τις πληθωρικές φιγούρες των 60s, αλλά παραµένει µέχρι και σήµερα. Το ίδιο και ένα κλασικό ολόσωµο σε µαύρη, µπλε ή άλλη απόχρωση. Όταν έχεις παραπάνω κιλά, καλό είναι να επενδύεις σε ένα µαγιό µε κάποιο twist (διαφάνεια, µεταλλική λεπτοµέρεια) και όχι σε σχέδιο µε εκκεντρικό print και κοψίµατα.

Δες και αυτό: SOS τάση για το καλοκαίρι 2020 ένα από τα ρούχα… της γιαγιάς σου – Must have

Aπό τη ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΥ
Επιµέλεια: MΑΡΘΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ