τάσεις για άνοιξη 2020 παντελόνια
- Διαφήμιση -

Οι σχεδιαστές αποθέωσαν την tailored γραμμή στα κοστούμια, με τα παντελόνια να κονταίνουν αρκετά και να γίνονται… βερμούδες. Σε διάφορα μήκη και κοψίματα, αποτελούν κομψή και κλασική επιλογή για να δημιουργήσουμε το πιο hot suit της άνοιξης.

Λίγο κάτω από το γόνατο και σε ίσια γραμμή είναι η πρόταση του Givenchy, ενώ η Max Mara προτείνει ένα “αυστηρό” κοστούμι με γραβάτα, γιλέκο και… ψηλοτάκουνα, ως την… ένθερμη επιθυμία του Ian Griffiths να ντύσει “θηλυκούς δολοφόνους”! Οι Michael Kors, Salvatore Ferragamo και Rejina Pyo έδειξαν την προτίμησή τους σε κοντά σορτσάκια, που αναδεικνύουν τους μηρούς.

- Διαφήμιση -

Σε κάθε περίπτωση, η μεγάλη λατρεία στα blazers μάς κάνει τρόπον τινά ένθερμους οπαδούς της εν λόγω τάσης. Αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο, αυτή η τάση για την Άνοιξη θα γίνει η αγαπημένη σου. Αν πάλι είσαι λίγο πιο γεμάτη στο κάτω μέρος του σώματος σου έχεις δύο επιλογές: Ή θα πάρεις ένα πιο μακρύ σακάκι για να καλύψεις το σημείο που θέλεις ή απλώς θα πάρεις βερμούδα που να είναι σε πιο φαρδιά γραμμή. Αν θέλεις την γνώμη μας, η εν λόγω τάση αξίζει μια ευκαιρία γιατί πάει σχεδόν σε όλες μας!

τάση άνοιξη 2020 κοστούμια
Sportmax
κοντά κοστούμια άνοιξη 2020