- Διαφήμιση -

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αδυναμία στην φράντζα. Τονίζει την θηλυκότητα, δίνει στιλ και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο. Η εποχή είναι η καταλληλότερη για την συγκεκριμένη επιλογή στα μαλλιά σου, καθ’ ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι αν θα ιδρώσεις και θα καταστρέψεις τη φράντζα σου ή θα την μουσκέψεις στη θάλασσα. Όταν πλησιάζει το ζεστό καλοκαίρι, ήδη θα έχει μακρύνει, αν αυτό είναι το εμπόδιο για ένα σούπερ στιλάτο haircut.

Τα είδη ποικίλλουν, όμως το ερώτημα είναι ποιος τύπος φράντζας ταιριάζει περισσότερο με το σχήμα του προσώπου. Οι τύποι είναι διάφοροι και αναλόγως, λοιπόν, τόλμησε να κόψεις σου, δυναμιτίζοντας έτσι το στιλ σου.

- Διαφήμιση -

Εάν διαθέτεις στρογγυλό σχήμα προσώπου, απόφυγε μία ίσια ή αρκετά πυκνή φράντζα. Προτίμησε αυτή που πέφτει πλαγίως και ντεγκραντέ στο πρόσωπο. Κολακεύει και εξισορροπεί το πρόσωπο.

Για μακρύ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου συνιστάται η μακριά και πυκνή φράντζα που καταλήγει στην περιοχή των φρυδιών. Είναι η καλύτερη επιλογή για να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου.

Όσες διαθέτουν οβάλ πρόσωπο είναι οι πιο τυχερές, διότι τους ταιριάζουν όλα τα είδη φράντζας. Επίσης είναι το απόλυτο haircut, για όσες επιθυμούν να απογειώσουν το πρόσωπο τους, ιδίως αν επιλέξεις μία πυκνή και γεωμετρική φράντζα.

Τέλος αν ανήκεις στην κατηγορία, πρόσωπο – καρδιά επίλεξε μία μακριά και πολυεπίπεδη φράντζα, που θα πέφτει πλαγίως. Για να εξισορροπιστεί το σαγόνι με το μέτωπο, πρέπει η φράντζα να ξεκινάει πιο κοντή στην περιοχή των ματιών και να καταλήγει μακρύτερη εκεί που τελειώνουν τα ζυγωματικά.

Πηγή: www.youweekly.gr