- Διαφήμιση -

Λατρεύεις ήδη το layering στα ρούχα και φοράς πολλά κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο – αυτό σημαίνει στην ουσία η λέξη, που είναι τάση στη μόδα εδώ και χρόνια. Η λογική είναι να συνδυάζεις μεταξύ τους ένα πουκάμισο με μια ζακέτα και ένα πανωφόρι ή να βάζεις το πουλόβερ σου με ένα top από μέσα και ένα μακρύ γιλέκο ή ένα γουνάκι από πάνω.

- Διαφήμιση -

 

Το συγκεκριμένο στυλ είναι βολικό και χαρίζει άνεση όλη μέρα, ενώ μπορεί να σε συνοδέψει από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου. Κάπως έτσι την σκυτάλη παίρνουν και τα κοσμήματα που κάνουν και αυτά… layering στο look σου. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να φορέσεις πολλά κολιέ μαζί στο ντεκολτέ σου, ξεκινώντας από ένα κοντό στο λαιμό και καταλήγοντας στα πιο μακριά κομμάτια.

 

Αυτό γίνεται επίσης και στα βραχιόλια αλλά και στα δαχτυλίδια σου, αφού πλέον ο καιρός που φορόυσαμε μόνο ένα έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Συνδύασε πολλά βραχιολάκια μαζί στο ένα χέρι, φροντίζοντας να έχουν διαφορετικό σχέδιο αλλά να κινούνται στο ίδιο ύφος.

Τα δαχτυλίδια που θα επιλέξεις καλό είναι να είναι λεπτεπίλεπτα, εκτός εάν θέλεις να κάνεις μια πιο εκκεντιρική εμφάνιση με μεγάλα κοσμήματα. Το βασικό είναι να ακολουθήσεις την τάση και να μεταφέρεις το layering και στα αξεσουάρ σου. Δοκίμασέ το!