- Διαφήμιση -

Τα μονόχρωμα σύνολα και μάλιστα σε έντονα χρώματα είναι το next best thing για φέτος την άνοιξη. Τόλμησέ το!

RED, RED WINE Αν θέλεις να κάνεις έναν statement συνδυασμό δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κόκκινο χρώμα. Μάλιστα, για ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα, φρόντισε το παντελόνι σου να να είναι δερμάτινο ή βινύλ. Μη βαρύνεις το look σου με κοσμήματα. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι αρκετό.

- Διαφήμιση -

LOST IN GREEN Πόσο μέσα στη… μόδα είσαι πια! Το πράσινο σε όλες τις αποχρώσεις του είναι must, ειδικά εάν κάνεις έναν παρόμοιο συνδυασμό. Επίλεξε μια παντελόνα σε φαρδιά γραμμή και φρόντισε το πουκάμισο να το βάλεις απέξω. Έτσι θα δώσεις μια πιο casual εικόνα στην εμφάνισή σου. Το ταμπά και το χρυσό εδώ είναι τα χρώματα που θα επιλέξεις για τα αξεσουάρ σου.

BLUE RAIN Το σκούρο μπλε είναι μια chic επιλογή. Εσύ θα το κάνεις λίγο πιο… προχωρημένο εάν το συνδυάσεις με το πορτοκαλί. Βάλ’ το στα πέδιλα και στο clutch σου και εάν επιθυμείς και στο… κραγιόν σου. Για έξτρα πόντους στυλ, φρόντισε τα γυαλιά σου να έχουν φακούς σε παρόμοια απόχρωση – έχει δεν έχει ήλιο. Και να θυμάσαι: Το μανικιούρ και το πεντικιούρ σου να είναι nude.