- Διαφήμιση -

Το Summer Intensive Course του Fashion Workshop αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα της Σχολής και είναι μια σύντομη και εμπεριστατωμένη παροχή γνώσης και πληροφορίας για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί και να εργαστεί σε οποιονδήποτε τομέα του μαγικού κόσμου της μόδας.

Για φέτος, τον Ιούλιο του 2015 το Fashion Workshop ετοίμασε μια μεγάλη έκπληξη! Μια αποκλειστική συνεργασία με τον καταξιωμένο σχεδιαστή Υψηλής Ραπτικής και μαέστρο της Ελληνικής Μόδας, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος επιμελείται την καλλιτεχνική διεύθυνση του course. Επιπλέον, φέτος για πρώτη φορά το Fashion Workshop συνεργάζεται με το Κέντρο Τεχνών Πλάκα, που μετράει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες στο χώρο του Σχεδίου, και που θα αναλάβει το μάθημα του Σχεδίου Μόδας.

- Διαφήμιση -

3bf9fcd1-c96a-4c02-8d81-6b1188e3986a

Το Summer Intensive για το έτος 2015 θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 31 Ιουλίου και έχει διάρκεια τρεις εβδομάδες. Τα μαθήματα θα διεξάγονται καθημερινά 10.00-17.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Το Σαββατοκύριακό θα πραγματοποιούνται επιπλέον επισκέψεις σε μουσεία και γκαλερί.

Το εντατικό αυτό πρόγραμμα αφορά όλους όσους θέλουν να ανακαλύψουν αν ο χώρος της Μόδας είναι ο προορισμός τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Επίσης, είναι μια εξαιρετική προετοιμασία για όσους μαθητές ξεκινάνε το διετές syllabus του μαθήματος Fashion Design Creation & Styling όπως και το μονοετές Advanced Fashion Management.

89c5202d-0585-4445-8ef2-82e2bcda3ecd

Σε διάστημα τριών εβδομάδων, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν γνώσεις και να εξασκηθούν πάνω στο Σχέδιο Μόδας, στο Πατρόν, στο Styling, στο Fashion Culture, στα Trends, στην ορολογία της Μόδας και θα γνωρίσουν τη διαδικασία δημιουργίας μιας συλλογής μόδας. Το εντατικό αυτό θερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την ύλη και από τη βασική ενότητα του εργαστηρίου του Fashion Design Creation & Styling course. Για να ενημερωθείτε για την τιμή του course και να εξασφαλίσετε

Διάρκεια: 3 εβδομάδες
Σύνολο: 90 ώρες
*Για να ενημερωθείτε για το κόστος του course και να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στο 2103251552.

Διάβασε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: πανέμορφη, με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Το #babykrassaki παίρνει τα πιο stylish δώρα!

Βίκυ Καγιά: The positive thinker