- Διαφήμιση -

To choker δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ, είναι ταυτισµένο µε την kitsch αισθητική της πιο funky δεκαετίας. Γι’ αυτό είµαστε πολύ ευτυχισµένες που είναι και πάλι trendy!

∆εν είναι ένα αξεσουάρ για καθωσπρέπει κορίτσια, ούτε ένα κολιέ που θα επιλέξεις να φορέσεις στην ορκωµοσία σου ή την πρώτη ηµέρα στη δουλειά και σε καµία περίπτωση δεν θα σου το έκανε δώρο η µαµά σου στα γενέθλιά σου ή ο καλός σου στην επέτειό σας. Το choker είναι πολλά διαφορετικά πράγµατα. Είναι sexy, αντισυµβατικό, έχει χιούµορ, «κοροϊδεύει» τα λεπτεπίλεπτα κοσµήµατα και το ροµαντικά παντατίφ.

- Διαφήμιση -

Αν θέλουµε να µιλήσουµε µε όρους παρέας, είναι η φίλη που µπορεί να µη βρίσκεστε πολύ συχνά, αλλά όταν συναντιέστε ξεκαρδίζεσαι στα γέλια και νιώθεις τόσο οικεία που συνειδητοποιείς αµέσως γιατί κάνετε ακόµα παρέα. Είναι το extravagant αξεσουάρ που θα δώσει twist στο look σου και θα το κάνει ξεχωριστό, αν και αρχικά ήταν το πιο βαρετό του κόσµου. Χωρίς αµφιβολία είναι αρκετά retro και ολίγον kitsch για να το συνδυάσεις µε τα καθηµερινά σου outfits, αλλά χαιρόµαστε πολύ για το comeback που έκανε, γι’ αυτό θα το φορέσουµε σίγουρα το Σαββατοκύριακο.

Smart tip: Συνδύασέ το µε µία µπλούζα µε βαθύ ντεκολτέ, µε ανοιχτό πουκάµισο αλλά και µε ένα τοπ µε λαιµόκοψη, κατά προτίµηση σε µονόχρωµους τόνους. Μην ταιριάξεις εµπριµέ µε ένα τόσο edgy αξεσουάρ, γιατί δεν µπορούµε να σου εγγυηθούµε για την κοµψότητα του αποτελέσµατος.