ταλαιπωρημένα μαλλιά
- Διαφήμιση -

Σίγουρα τώρα με την καραντίνα, όλες μας έχουμε αμελήσει την ομορφιά και την φροντίδα μας. Αν και εσύ έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, η beauty editor του glittermag.gr έχει την λύση!

Δεν είναι άλλωστε μόνο οι συσκευές θερμότητας που τα ταλαιπωρούν, αλλά και το συνεχές πιάσιμο, στο οποίο σίγουρα έχεις καταφύγει και εσύ!

- Διαφήμιση -

Τι να κάνεις αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά

Q: Έχω ταλαιπωρήσει αρκετά τα µαλλιά µου χρησιµοποιώντας εργαλεία θερµότητας αλλά και µε τις συχνές βαφές. Τι να κάνω για να τα φέρω σε ισορροπία; Γιώτα

A: Επίλεξε προϊόντα φροντίδας µε επανορθωτική δράση, όπως σαµπουάν και conditioners, και εφάρµοσέ τα σε κάθε λούσιµο. Ακόµα επένδυσε σε µια αγωγή µαλλιών που θα περιποιηθεί την τρίχα και θα επιδιορθώσει τυχόν φθορές.

Μερικές ακόμα απορίες και απαντήσεις

Q: τα µαλλια µου ειναι λεπτα, αδυναµα και χωρισ καθολου ζωντανια. Τι µπορώ να κάνω γι’ αυτό; Μαργαρίτα

A: Μια καλή λύση που βοηθά τα λεπτά και αδύναµα µαλλιά να αποκτήσουν και πάλι δύναµη και ζωντάνια είναι ένα σχετικό σαµπουάν. Χάρη στην ευεργετική του σύνθεση θα σου χαρίσει ακόµη πιο δυνατά µαλλιά γεµάτα ζωντάνια και πλούσιο όγκο, χωρίς ωστόσο να τα βαραίνει ή να δηµιουργεί λιπαρότητα στις ρίζες τους!

Q: Δεν είµαι καθόλου επιµελής µε το ντεµακιγιάζ και τον καθαρισµό της επιδερµίδας µου. Πρόσφατα, όµως, διάβασα για ένα προϊόν που αφαιρεί τα υπολείµµατα µακιγιάζ µέσα στο µπάνιο. Ισχύει αυτό; Αγγελική

A: Ναι, πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν που µπορείς να το χρησιµοποιήσεις ενώ είσαι µέσα στο ντους. Απλά εφαρµόζεις µια µικρή ποσότητα στην επιδερµίδα σου κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις µε τα δάχτυλα, ξεβγάζεις καλά και είσαι έτοιµη. Έτσι, εύκολα κι απλά!

Q: Έχω µακριά µαλλιά και µου αρέσουν τα ανάλαφρα πιασίµατα ακόµα και για βραδινές εµφανίσεις. Τι θα µου προτείνατε; Γεωργία

Α: Η Κate Βeckinsale υιοθέτησε το σχετικό look σε εµφάνισή της στα πρόσφατα “Critics’ Choice Awards”. Για το συγκεκριµένο event η εντυπωσιακή ηθοποιός δηµιούργησε ανάλαφρους κυµατισµούς στα µαλλιά της. Στη συνέχεια τα µάζεψε σε ένα ψηλό ponytail αφήνοντας µερικές τούφες από το στεφάνι να πέφτουν µπροστά.

Q: Αισθάνοµαι διαρκώς κόπωση και χρειάζοµαι κάτι που θα µε ενισχύσει. Τι µου συστήνετε; Ναταλία

A: Μπορείς να δοκιµάσεις ένα ειδικό συµπλήρωµα που θα σου χαρίσει έξτρα ενέργεια µειώνοντας το αίσθηµα κούρασης που σε έχει καταβάλει. Θα το βρεις σε διάφορες µορφές, ενώ µία από τις πιο εύκολες στην χρήση είναι σε τσίχλα.

Δες και αυτό: 10 μυστικά για μαλλιά που εντυπωσιάζουν – Κορυφαίος κομμωτής αποκαλύπτει